MasterClass: Jan Kees de Jager

Bedrijf
Datum
03 april 2013
Inschrijven voor
02 april 2013
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

MasterClass: Jan Kees de Jager over Financial Leadership

Nederland behoudt de AAA status en het consumentenvertrouwen is iets toegenomen in februari. Wellicht een voorzichtige start richting een herstellende economie? Er ligt nog een uitdagende weg voor ons - zo bewijst de noodzaak van de onlangs genationaliseerde SNS. Geen functie zo uitdagend als die van minister van Financiën in de afgelopen jaren…

Als financial voelt u als geen ander de gevolgen van de economische situatie en vervlecht u dagelijks strategische beslissingen en wet- en regelgeving in uw bedrijf. De financiële functie is de laatste jaren zichtbaar breder geworden. De focus ligt niet meer alleen op de verantwoording over de resultaten van gisteren, maar op de controle over de processen van vandaag en het bieden van een realistisch zicht op de toekomst van de organisatie.

Op 1 april 2013 bestaat ConQuaestor negen jaar. Dat vieren we graag met u! We nodigen u uit om van gedachten te wisselen met de voormalig CFO van de BV Nederland: Jan Kees de Jager. We gaan samen in gesprek over Financial Leadership.

ConQuaestor gelooft in het delen van kennis. Eerdere sprekers tijdens onze events waren prof. Roel Pieper, Herman Wijffels, Irene van Lippe-Biesterfeld, Hans Wiegel, prof.dr. Sweder van Wijnbergen, (wijlen) Eckart Wintzen, Hans Hoogervorst, Gerrit Zalm en Nout Wellink. Met gepaste trots voegen we Jan Kees de Jager toe aan deze reeks.

Uw vragen aan Jan Kees de Jager
Heeft u vragen aan de heer De Jager of heeft u een stelling die u hem wilt voorleggen? Maak die dan kenbaar bij Joyce Jansen via joyce.jansen@conquaestor.nl.

Dagvoorzitter
Jan Bosman, bestuursvoorzitter en partner bij ConQuaestor.

Kosten
Aan deze MasterClass zijn geen kosten verbonden.

Inschrijven
Om u aan te melden voor deze MasterClass op woensdag 3 april 2013 klikt u hier. U ontvangt een bevestiging met routebeschrijving van ons retour. Bij vragen neemt u contact op met Joyce Jansen via joyce.jansen@conquaestor.nl of 030 2906 111.

Datum, tijd, locatie
Woensdag 3 april 2013, vanaf 18.15 uur.
ConQuaestor
Orteliuslaan 871
3528 BE Utrecht
   
Programma
18.15 uur - Ontvangst food & drinks
19.00 uur - MasterClass met Jan Kees de Jager
20.00 uur - Borrel

Event informatie

Bedrijf: ConQuaestor

Datum: 03 april 2013

Inschrijven voor: 02 april 2013

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals