Security inhousedag

Bedrijf
Datum
04 april 2013
Inschrijven voor
28 maart 2013
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Students / Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ervaar tijdens de Security inhousedag hoe een ethical hacker te werk gaat.

Ben jij 3e jaars Bachelor (WO) of Masterstudent Informatica, Informatiekunde, Computer Science of Business & ICT en vraag jij je af hoe een dag van een ethical hacker eruit ziet?

Deloitte biedt jou de mogelijkheid om te ervaren hoe het is om een beroepshacker te zijn!

Op 4 april presenteren wij een fictieve case waarbij je de vrijheid krijgt om in kleine groepen een opdracht uit te voeren voor een klant. Je ervaart hoe het is om te hacken in een omgeving waarbij je rekening moet houden met de eisen en wensen van je klant. Daarnaast wordt er een beroep gedaan op je presentatievaardigheden. Kun jij de resultaten op een duidelijke manier presenteren aan de klant? Na deze praktijkervaring is er tijdens een borrel de mogelijkheid om informeel kennis te maken met collega’s vanuit het securityteam en heb je alle gelegenheid om je vragen te stellen.

Programma en locatie
Dit event vindt plaats op donderdag 4 april 2013 in de I-Zone op ons innovatieve Deloitte kantoor in Utrecht. Het programma start om 13.15 uur en eindigt rond 19.00 uur. 

13.30 welkom en introductie Deloitte door de partner van het Securityteam: Marko van Zwam
13.45 uitleg dagprogramma
14.00 start Hackinggame
17.00 presentaties bevindingen 
17.45 afronding en borrel 

Wie kan zich aanmelden? 
Je kunt je aanmelden als je 3e jaars Bachelor (WO) of Masterstudent Informatica, Informatiekunde, Computer Science of Business & ICT bent. Lijkt het je interessant en wil je zien hoe een dag van een hacker eruit ziet? Meld je dan nu voor 28 maart aan voor de Security inhousedag.

Meer informatie?
Bekijk hier de informatie over de afdeling Risk Services binnen Deloitte. Of lees de verhalen van Henri Hambartsumyan. Ook kun je de blog lezen van Ivo Noppen en Rob Muris.

Heb je vragen over het event? Neem contact op met Fenna Boomgaard.
T. 06 8 3339611
E. fboomgaard@deloitte.nl

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 04 april 2013

Inschrijven voor: 28 maart 2013

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Students / Professionals