Dutch KM open - extern seminar

Bedrijf
Datum
15 maart 2013
Inschrijven voor
14 maart 2013
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals (op uitnodiging)
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Het kennismanagementnetwerk Dutch KM Open bestaat 10 jaar en organiseert daarom op 15 maart haar lustrumseminar 'De vier ruimtes van kennismanagement; kennis creëren, delen en vermenigvuldigen' in het Dialogues House van ABNAMRO in Amsterdam. Ordina is medeorganisator van het seminar. Ruud Böhmer, Management Consultant bij Ordina, verzorgt samen met TNO de middagsessie 'Kennismanagement en de virtuele ruimte'.

De Dutch KM Open (ontstaan in 2002) is een informeel netwerk, ‘a Community of practice what you preach’ van 12 in Nederland gevestigde organisaties. Enkele malen per jaar komen vertegenwoordigers van deze organisaties bijeen om ervaringen uit te wisselen rond de thema’s kennis-, informatie- en innovatiemanagement. Tijdens het programma delen deelnemers recente ontwikkelingen en inzichten met elkaar op het gebied van kennismanagement doormiddel van een intensieve uitwisseling.

Op dit moment bestaat het Dutch Open uit de organisaties ABN AMRO, Akzo Nobel, ASML, Entopic, Heerema, Nauta Dutilh, Philips, Rijkswaterstaat, RIVM, Sanoma, Thales en TNO. Het is daarom bijzonder dat Ordina als niet-lid mede-organisator en initiatiefnemer is van het seminar. Dagvoorzitter is Aad Streng, mede-initiatiefnemer van de Dutch KM Open en binnen Philips jarenlang verantwoordelijk geweest voor kennismanagement. 

Deelname aan dit evenement is op uitnodiging.

Voor meer informatie, neem contact op met Ruud Böhmer:

Event informatie

Bedrijf: Ordina

Datum: 15 maart 2013

Inschrijven voor: 14 maart 2013

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals (op uitnodiging)