Rondetafelsessie SEPA - 21 feb

Bedrijf
Datum
21 februari 2013
Inschrijven voor
20 februari 2013
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

In select gezelschap en in een relaxte setting in het Ordina kantoor te Eindhoven nodigen we bedrijven uit om de rondetafel over SEPA bij te wonen. De rondetafel vindt plaats op donderdag 21 februari van 15.00 tot 18.00 uur.

Het programma
Om 15.00 uur start het programma met een korte introductie van onze Managing Partner Ordina Consulting. Vervolgens wordt een presentatie gegeven door één van de Ordina SEPA specialisten (momenteel actief bij Nationale Nederlanden). Daarna is er de ruimte om uw eigen vragen, kennis en ervaring rondom het thema in te brengen waardoor er een levendige discussie ontstaat. We sluiten de bijeenkomst om 18.00 uur af met een borrel.

Voor u interessant?
De rondetafel over SEPA is interessant voor iedere verantwoordelijke die wil starten met het SEPA compliant maken van zijn/haar organisatie. Op 1 februari 2014 moeten namelijk alle bedrijven die nationaal en internationaal betalingsverkeer verrichten, klaar zijn voor SEPA. U heeft dus circa een jaar om alle aanpassingen te (laten) doen. SEPA heeft niet alleen impact op de ICT binnen uw organisatie, maar ook op de inrichting van uw financiële processen. Een groot deel van de betaalproducten die wij op dit moment gebruiken komt te vervallen of wordt aangepast. Niets doen is dus geen optie, omdat u in dat geval na 1 februari 2014 geen mogelijkheid meer heeft om geld te innen en betalingen te verrichten. Ordina kan u nu hiermee helpen! Graag informeren we u over SEPA en de mogelijkheden die Ordina uw organisatie kan bieden.

Aanmelden
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Evelien Kok via Evelien.Kok@Ordina.nl of 06-22140613 . U kunt zich aanmelden via de 'aanmeld'-button hieronder. Voor aanvang van de rondetafel ontvangt u van ons een bevestiging met programma en routebeschrijving.

Wij zien u graag op donderdag 21 februari bij de rondetafel in Eindhoven.

Event informatie

Bedrijf: Ordina

Datum: 21 februari 2013

Inschrijven voor: 20 februari 2013

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals