Actualiteitendag Arbeidsrecht

Bedrijf
BDO
Datum
09 april 2013
Inschrijven voor
08 april 2013
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden
Actualiteitendag Arbeidsrecht
Op dinsdag 9 april 2013 houdt BDO Arbeidsjuristen van 10.00 tot 16.00 de ‘Actualiteitendag Arbeidsrecht’. 

Tijdens deze dag wordt u meegenomen naar alle actualiteiten rondom het arbeidsrecht, zoals het nieuwe ontslagrecht, de regels aangaande de werkloosheidswet en ziekte en arbeidsongeschiktheid. Wat wordt daarbij van de werkgever en werknemer verwacht? Wat zijn de aandachtspunten, wat wordt de rol van vakbonden en wat is een transitiebudget? Kortom, u wordt geïnformeerd over de huidige stand van zaken en veranderingen in het arbeidsrecht. 
Meld u nu aan en ben niet alleen verzekerd van een plaats, maar ontvang ook een aantrekkelijke vroegboekkorting.

Programma
Hoewel wij u een boeiend en informatief programma met actualiteiten garanderen op het gebied van het arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht en loonheffing 2013, hangt het specifieke programma uiteraard af van de actualiteit(en). Hierover zal u in later stadium meer informatie over ontvangen. U kunt u inschrijven middels het digitale inschrijfformulier.

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 9 april bij Van der Valk  te Vianen. Het programma duurt van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Vroegboekkorting
Het lijkt nog ver weg, maar aangezien de bijeenkomst voor iedereen toegankelijk is en we een maximum aantal plaatsen beschikbaar hebben, is het verstandig tijdig in te schrijven. Bovendien bieden we voor snelle beslissers een aantrekkelijke vroegboekkorting. Wie zich vóór 1 februari 2013 inschrijft, betaalt slechts €245 (ex. BTW) i.p.v. €345. Voor elke volgende deelnemer rekenen we €175 (ex BTW). Dit bedrag is inclusief uitgebreide documentatiemap en uiteraard goed verzorgde lunch.
Informatie
Meer informatie kunt u verkrijgen bij 
Cindy Visser via telefoonnummer 0174-638895.​

Event informatie

Bedrijf: BDO

Datum: 09 april 2013

Inschrijven voor: 08 april 2013

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals