Powersessie Rendement

Bedrijf
BDO
Datum
25 februari 2013
Inschrijven voor
24 februari 2013
Type event
Business Course
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden
Powersessie Rendement
BDO organiseert regelmatig power sessies door het land. Een power sessie is een interactieve bijeenkomst welke geheel in het teken staat van rendement, uw rendement wel te verstaan! 
Op inspirerende en praktische wijze krijgt u binnen 3 uur zicht op het verbeterpotentieel van uw onderneming.

Van verbeterpotentieel naar rendement
In een kleine setting bespreken we met u de stappen die cruciaal zijn voor het rendement van uw onderneming. We lopen ze door middel van de BDO Rendementsmonitor gezamenlijk één voor één door. Zo kunt u bij elke stap uw huidige en gewenste score noteren. Op deze manier bepalen we waar het verbeterpotentieel van uw onderneming zit. Na de pauze bespreken we de uitkomsten en bieden we tips en handvatten hoe u het potentieel ook daadwerkelijk kunt omzetten naar concreet rendement.

Programma
  • 16:00 - Ontvangst
  • 16:15 – Invullen van de Rendementsmonitor
  • 17.15 – Pauze
  • 17:30 – Bespreken van de Rendementsmonitor
  • 19:00 – Afsluiting met borrel en hapje
Voor wie?
De power sessie is voor ondernemers die niet alleen het verbeterpotentieel van hun onderneming in kaart willen brengen, maar het ook concreet willen verzilveren.

Datum en locatie
De power sessie is op maandag 25 februari 2013 in het Dialogues House in het ABN AMRO gebouw, Foppingadreef 22 (navigeren op nummer 26), 1102 BS Amsterdam Zuid-Oost. Bekijk hier de routebeschrijving.

Aanmelden
Deelname aan de BDO power sessie is kosteloos. Aanmelden kan via het digitale inschrijfformulier.
 
Medio februari ontvangt u een bevestiging van inschrijving. Er wordt een beperkte groep relaties voor deze power sessie uitgenodigd, dus we gaan ervan uit dat uw aanmelding definitief is, zodat we niemand teleur hoeven te stellen.

Meer informatie
Voor meer informatie of eventuele vragen kunt u contact opnemen met Ingrid Hansen op nummer (020) 543 21 00 (BDO Amstelveen) of (023) 511 28 00 (BDO Haarlem).
 

Event informatie

Bedrijf: BDO

Datum: 25 februari 2013

Inschrijven voor: 24 februari 2013

Type event: Business Course

Doelgroep: Professionals