Round Table Retail & Internet

Bedrijf
Datum
28 maart 2013
Inschrijven voor
28 maart 2013
Type event
Seminar
Doelgroep
Genodigden
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Round Table Retail & Internet

Wat is de toekomst voor de Retail: méér bricks of méér clicks? In deze economische crisis lijkt de groei van internet als hét afzetkanaal van de toekomst juist nog te versnellen. Welke keuzes moet u als CFO maken om deze ontwikkelingen voor te blijven? Deze Round Table inspireert, verdiept en geeft antwoorden.

ConQuaestor - Round Table Retail & Internet

Op donderdag 28 maart organisseert ConQuaestor een diner dat in het teken staat van uw rol als CFO in de retailsector. Een avond met als thema Retail & Internet. Welke informatie heeft u nodig om hierop te sturen en welke rol speelt u hierin als CFO?

Wij hebben hiervoor de CFO van Hunkemöller, Ron Hemmer en de CFO van Zeeman, Albert van Bolderen, bereid gevonden hun ervaringen met u te delen. Zij hebben hierover een duidelijke visie en ze gaan graag de discussie met u aan.

Deze dinersessie kent een klein, intiem karakter met maximaal 12 deelnemers. Aan tafel treft u collega CFO’s uit de retail-wereld en het is de bedoeling specifiek in te gaan op de rol van de CFO in dit veranderende speelveld.  

Wij kijken uit naar een ontspannen en geanimeerde avond met CFO’s die in dezelfde branche werken, die onder het genot van een hapje en een drankje het gesprek met elkaar aan gaan. Wij heten u in het bijzonder van harte welkom!

Kosten
Aan deze Round Table zijn geen kosten verbonden.

Inschrijven
Deze bijeenkomst is alleen voor genodigden.

Vragen
Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met:
Marcel van Trier, 06 20 60 76 28 of via marcel.van.trier@conquaestor.nl of Monique van Brakel, 06 20 957 968 monique.van.brakel @conquaestor.nl voor organisatorische vragen.

Datum, tijd, locatie
Donderdag 28 maart vanaf 17.00 uur.
Locatie omgeving Utrecht.

Andere genodigden zijn o.a. de CFO of Finance Manager van:
Action, Ahold, Bijenkorf, Bjorn Borg, Ahold, Blokker, DA, Hema, CoolCat, Miss Etam, Rituals, Scotch&Soda, WE, Intergamma, Macintosh, Intres en anderen.

Event informatie

Bedrijf: ConQuaestor

Datum: 28 maart 2013

Inschrijven voor: 28 maart 2013

Type event: Seminar

Doelgroep: Genodigden