Samenwerken in de keten

Bedrijf
Datum
15 maart 2013
Inschrijven voor
15 maart 2013
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Exclusieve Masterclass

Samenwerken in de keten met Professor Michael Rosemann (Queensland University)

ConQuaestor is trots om in 2013 Michael Rosemann, wereldwijd gerespecteerd expert op het gebied van Business Process Management, in Nederland te ontvangen. ConQuaestor nodigt u uit voor een exclusieve MasterClass met deze thought leader op 15 maart 2013.

MasterClass met Professor Michael Rosemann

De cruciale rol van Business Process Management (BPM) bij het besturen van organisaties over de ketens en hoe hiermee toegevoegde waarde te creëren staat in deze Masterclass centraal. Een unieke kans om als eerste bijgepraat te worden over de nieuwste trends en ontwikkelingen door een wereldwijd gerespecteerde thought leader.
    
Na deze MasterClass bent u bijgepraat over de volgende onderwerpen:

  • Hoe een organisatie te besturen over ketens en hoe de frictie met de traditionele sturing over de hiërarchische structuren het hoofd te bieden?
  • Hoe waarde te creëren met ketensturing?
  • Wat vraagt de besturing met behulp BPM van de organisatie en haar medewerkers?

Michael Rosemann is hoofd van de Informations Systems School van de Queensland University of Technology. Dit omvat onder andere één van de grootste en zeker meest vooraanstaande onderzoeksinstituten op het gebied van BPM in het bedrijfsleven wereldwijd. Michael Rosemann is schrijver van meer dan 200 onderzoekspapers en het boek “Handbook of Business Process Management”. Hiernaast heeft Michael Rosemann een sterke visie op het vakgebied en de toegevoegde waarde die BPM in de komende jaren kan en moet leveren en is hij een getalenteerd presentator. Dit maakt hem wereldwijd een zeer gevraagd spreker op congressen waaronder dat van Gartner en BPM/EAC. Meer informatie over Michael Rosemann en zijn onderzoek is te vinden via www.michaelrosemann.com.

Dagvoorzitter
Sander van Meurs, Partner bij ConQuaestor.

Inschrijven
Klik op de inschrijfbutton onderaan in deze pagina om u in te schrijven voor deze MasterClass op vrijdag 15 maart. Nadat wij uw inschrijving hebben ontvangen, sturen wij u per e-mail een bevestiging van uw komst met een routebeschrijving..

Kosten
Aan deze MasterClass zijn geen kosten verbonden.

Vragen
Heeft u vragen? Neem dan contact op met Brenda Witkamp via brenda.witkamp@conquaestor.nl

Datum, tijd, locatie
Vrijdag 15 maart 2013, vanaf 15:30 uur.
ConQuaestor
Orteliuslaan 871
3528 BE UTRECHT

Event informatie

Bedrijf: ConQuaestor

Datum: 15 maart 2013

Inschrijven voor: 15 maart 2013

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals