Verander de bedrijfsvoering in de zorg

Bedrijf
Datum
19 februari 2013
Inschrijven voor
19 februari 2013
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Verander de bedrijfsvoering in de zorg!

Het nieuwe kabinet is geïnstalleerd en de impact van het nieuwe regeerakkoord op de zorgsector wordt steeds duidelijker. Dit dwingt de zorgsector tot een nieuwe kijk op de financiering van bestaande en nieuwe product-marktcombinaties.

Dit kan verregaande gevolgen hebben voor uw bedrijfsvoering en die van uw ketenpartners en collega-aanbieders. Deze Round Table biedt u de mogelijk om “samen met uw netwerk” na te denken over de “veranderingen” die uw organisatie hiervoor moet gaan doorvoeren in de “bedrijfsvoering”.  

Begin het jaar goed en benut de "sociale overwaarde" van uw netwerk in de zorg op deze round table op 19 februari 2013. Netwerken en van elkaar leren kan van grote toegevoegde waarde zijn voor toekomstbestendige "bedrijfsvoering in de zorg". Of het nu gaat om ketensamenwerking, onderaanneming, fusies of de interne bedrijfsvoering, samenwerken loont!

Prof.dr. Leon Oerlemans zal ingaan op de toegevoegde waarde van netwerken in de zorg, netwerkstructuren, do's en dont's en geeft daarmee een wetenschappelijk en praktische kijk op het optimaal benutten van netwerken!

Vervolgens gaan we samen met de aanwezigen tips en oplossingen bedenken voor uw vraagstuk op het gebied van bedrijfsvoering in de zorg in relatie tot het nieuwe regeerakkoord.

Dit kunnen vraagstukken zijn op het gebied van; financiën, zelfstandige teams, HRM, ICT, Wmo, aanbesteden, zorginkoop, prestatiesturing, planning, cliënteninstroom, zorgregistratie, processen, ketensamenwerking, etc.

Stuur samen met uw aanmelding uw vraag over het thema "Bedrijfsvoering in de zorg" aan ons toe.

Laat u verrassen door een interactieve bijeenkomst over het benutten van sociale overwaarde met als resultaat tips en oplossingsrichtingen voor uw eigen vraagstuk.

Dagvoorzitters
Barry van Leeuwen, Senior consultant gezondheidszorg bij ConQuaestor.

Kosten
Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Inschrijven
Om u aan te melden voor deze bijeenkomst op dinsdag 19 februari kunt u een e-mail sturen, inclusief uw vraag, aan matthijs.kropman@conquaestor.nl. U ontvangt een bevestiging met routebeschrijving.

Vragen
Heeft u vragen? Neem dan contact op met Matthijs Kropman,
via matthijs.kropman@conquaestor.nl.

Datum, tijd, locatie
Dinsdag 19 februari 2013, vanaf 17.30 uur.
ConQuaestor
Orteliuslaan 871
3528 BE Utrecht
    
Programma
17:30     Ontvangst met food & drinks
18:15     Samenwerking Loont, door prof. dr. Leon Oerlemans
19:00     Samen op zoek naar concrete oplossingsrichtingen voor uw vraag
              over "Bedrijfsvoering in de zorg"
20:30     Borrel en Hapjes

Event informatie

Bedrijf: ConQuaestor

Datum: 19 februari 2013

Inschrijven voor: 19 februari 2013

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals