Dag van het Familiebedrijf

Bedrijf
Datum
10 november 2013
Inschrijven voor
09 oktober 2013
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

VOORAANKONDIGING: Dag van het Familiebedrijf
Op maandag 10 november 2013 wordt de 16e Dag van het Familiebedrijf op Nyenrode Business Universiteit in Breukelen georganiseerd. Een interactieve dag voor familieondernemers met diverse workshops en sprekers. Dit jaar staat het thema 'Goed bestuur in het familiebedrijf' centraal. Het betekent dat we stil staan bij corporate governance in het familiebedrijf, de essentie van goed bestuur, de rol van toezichthoudende organen etc.

Meer informatie
Meer informatie over de sprekers, workshop en hoe aan te melden vind u op www.dedagvanhetfamiliebedrijf.nl Houd deze website de komende tijd in de gaten!

Onderzoek naar het familiebedrijf
Baker Tilly Berk en Nyenrode Business Universiteit doen samen onderzoek naar familiebedrijven. Vorig jaar verscheen het onderzoeksrapport 'Met het familiebedrijf de crisis door', maar eerder schreven Roberto Flören (hoogleraar Familiebedrijven en Bedrijfsoverdracht) en Stefan Jansen (partner bij Baker Tilly Berk en familiebedrijvenspecialist), samen al diverse boeken over het familiebedrijf. Zo gingen zij op zoek naar de tien oudste familiebedrijven van Nederland en beschreven de stille kracht van het familiebedrijf. Klik hier voor een overzicht van de publicaties. U kunt deze publicaties ook bestellen.

Event informatie

Bedrijf: Baker Tilly Berk

Datum: 10 november 2013

Inschrijven voor: 09 oktober 2013

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals