Het Nieuwe BV-recht

Bedrijf
Datum
18 januari 2013
Inschrijven voor
18 januari 2013
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Symposium Het Nieuwe BV-recht

Op 18 januari vindt het TvOB-Symposium plaats met als thema: Het nieuwe BV-recht. Flex BV, Bestuur& toezicht, enquêterecht. Het congres wordt georganiseerd door uitgeverij Paris, in samenwerking met het Eggens Instituut.

Na een lange parlementaire behandeling is het nieuwe BV-recht op 1 oktober 2012 eindelijk in werking getreden. Ook het wetsvoorstel Bestuur en toezicht en het wetsvoorstel Aanpassing Enquêterecht zullen per 1 januari 2013 in werking treden. Gerenommeerde sprekers belichten tijdens deze middag het nieuwe BV-recht van verschillende kanten, waarbij naast de actuele juridische ontwikkelingen ook verbanden worden gelegd met fiscale aspecten en gevolgen voor de accountancy.

Prof. mr. Kid Schwarz van Baker Tilly Berk is één van de sprekers. Deelnemers aan het symposium ontvangen ook zijn boek "Inleiding tot het nieuwe BV-recht".  
 
Dit symposium is bedoeld voor advocaten, notarissen, fiscalisten en accountants die een overzicht willen krijgen van de consequenties van-  en mogelijkheden binnen het nieuwe BV-recht. Voor dit symposium worden 3 Nova/KNB punten aangevraagd
 
Het inschrijfgeld bedraagt  € 225,-. Voor abonnees op TvOB geldt een korting: € 175,-

Event informatie

Bedrijf: Baker Tilly Berk

Datum: 18 januari 2013

Inschrijven voor: 18 januari 2013

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals