Strategy& | Werken bij

Een carrière bij Strategy& vereist een hoog denkniveau, ervaring en deskundigheid. Wij bieden je uitdagend en boeiend werk dat relevant is. Daarbij wordt je omringd door collega's die je intellectueel uitdagen en inspireren. Zij zullen je begeleiden en aanmoedigen om je ambities waar te maken en zijn daadwerkelijk betrokken bij jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Strategy& daagt je uit om innovatieve werkwijzen te ontwikkelen zodat je werk kunt leveren dat zowel voor jezelf, onze klanten en de samenleving van belang is. Wij zullen ons blijven inzetten om het beste talent wereldwijd voor ons te behouden en te verwerven. Van jou verwachten we dat je van gebaande paden kunt afwijken en onderscheidende competenties zult ontwikkelen.

Bij Strategy& kun je je snel professioneel ontwikkelen. Wij passen ons carrièremodel aan om ervoor te zorgen dat onze talentvolle medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen en doorgroeien. Strategy& is internationaal georiënteerd: voor iedere opdracht stellen wij het meest geschikte team samen, ongeacht de locatie. Hierdoor kunnen wij je uitdagende internationale mogelijkheden bieden.

 Als pas afgestudeerd academicus begin je bij ons als Associate. Je doet in korte tijd een enorme kennis op over allerlei bedrijven en industrieën in een internationale werkomgeving. Je werkt in verschillende projectteams en je volgt trainingen om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Je maakt kennis met alle aspecten van onze organisatie.

En voordat je toe bent aan de functie van Senior Associate, je volgende carrièrestap, bestaat er de mogelijkheid om - geheel door Strategy& gefinancierd - een MBA opleiding te volgen aan een door jou gekozen business school in Europa of de VS.

Naast Associate posities voor afgestudeerden, bieden wij ook een uitgebreid Internship programma aan. Als Intern maak je deel uit van een Strategy& projectteam en draai je daarin mee als een volwaardig consultant. Dit is een ideale manier om Strategy&, onze mensen en het type werk dat wij doen goed te leren kennen.

Strategy& | Nieuws