Projective | Werken bij

Onze oprichters Stefan Dierckx en Filip Bosschaert waren vastbesloten geen klassieke hiërarchische bedrijfsstructuur op te zetten. Iedere medewerker is vrij om een bijdrage te leveren aan verschillende projecten en hun ervaringen en inzichten te delen. Ze worden bovendien aangemoedigd om mee te helpen aan de uitbouw van Projective door zich ook in te zetten voor domeinen zoals marketing, HR, financiën of IT-ondersteuning. Dit leidt tot een continu geprikkeld en gemotiveerd team wat bijdraagt aan (of ‘leidt tot’) het succes van onze onderneming.

Coaching

Er is binnen onze onderneming een optioneel coachingstraject voor iedereen beschikbaar. Seniors ontmoeten juniors in hun hoedanigheid als coaches om een trainings- en ontwikkelingsplan voor het komende jaar uit te stippelen. De coachingsparen beslissen zelf hoe vaak ze elkaar zien. 

Training

De open structuur van Projective biedt veel mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Er zijn twee trainingstypes beschikbaar: inhoudelijke training (zoals Agile scrum, Payments, wet- en regelgeving en theorieën over projectmanagement) en competentietraining .

Wie we zoeken

We geloven dat ervaring alles is: dat is het verschil tussen goed en uitstekend projectmanagement. We zijn steeds op zoek naar getalenteerde projectmanagers met ervaring in de financiële sector. Onze projectmanagers zijn allemaal experts met een grondige kennis van de financiële dienstverleningssector. Het is dan ook onze ambitie om de eerste keuze te worden voor financiële topprojecten in Europa, en de eerste keuze als werkgever voor ervaren projectmanagers in de financiële dienstverleningssector.

Projective | Nieuws