Mercuri Urval

Wereldwijd actief en autonoom gegroeid is Mercuri Urval een onafhankelijke adviespartner voor het bedrijfsleven en de publieke sector, zowel voor locale als internationale organisaties. Met onze 4 locaties in Nederland zijn we altijd bij u in de buurt - Rotterdam, Amersfoort, Eindhoven en Zwolle.

Mercuri Urval is gebouwd op ruim 40 jaar evaring en is uw partner met een wereldwijd consistente aanpak op het gebied van TalentManagement, Business Transformation en dienstverlening voor Directie en Topmanagement.

Onze aanpak combineert eenvoud met hoge kwaliteit. Als klant heeft u één aanspreekpunt die u toegang geeft tot ons netwerk van adviesmogelijkheden en professionals, werkzaam vanuit 25 landen in Amerika, Asia-Pacific en Europa.

Door de sterke relatie met onze klanten zijn we in staat om onze mensen en oplossingen af te stemmen op de specifieke uitdagingen van elke opdrachtgever. Onze geïntegreerde oplossingen zijn op maat gemaakt voor verschillende culturen, bedrijfsprocessen en behoeften.

Wij werken overal ter wereld, waar u ons ook nodig heeft.