Arbeidsvoorwaarden

Bij een goede relatie met je werkgever horen natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden. Dat snappen we bij KPN ICT Consulting. Je krijgt bij ons letterlijk de tijd en ruimte om jezelf te ontwikkelen en je plek te vinden binnen onze organisatie. Daarom gaan we uit van langdurige partnerships. 

Salaris

Je ontvangt een goed salaris dat met jou meegroeit. Daarnaast hebben we een prima bonus- en pensioenregeling. Ook bieden wij je flexibiliteit, bijvoorbeeld in de vorm van de mogelijkheid verlofdagen te kopen of verkopen.

Jouw kansen

Onze ontwikkelingsmogelijkheden behoren tot de beste in de markt. Of je nu bij ons begint als (Young) Professional of Expert, je hebt bij ons interessante mogelijkheden voor opleiding en certificering. Sterk in ICT-advies kun je pas zijn wanneer je volop de ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling. Daarom biedt KPN ICT Consulting interessante doorgroeimogelijkheden.

Opleidingen

We passen onze opleidingen continu aan zodat ze naadloos aansluiten bij de praktijk. Zo word je steeds beter in staat om onze klanten de juiste ICT-oplossingen te bieden. Naast vakgerichte opleidingen stimuleren we trainingen om te werken aan jezelf. Dat is goed voor je persoonlijke groei, je werk én je carrière, en dus ook voor ons.

Persoonlijk Ontwikkelplan

Samen met jouw leidinggevende stel je een Persoonlijk Ontwikkelplan op waarin je de richting in jouw carrière schetst. Hierbij kijken we naar de marktontwikkeling binnen de ICT en vertalen dit naar carrièremogelijkheden die specifiek bij jou passen.

Personeelsvereniging

Iedere medewerker wordt automatisch (gratis) lid van de personeelsvereniging pvKPN. De personeelsvereniging organiseert door het jaar heen talloze activiteiten. Bovendien profiteren medewerkers met hun lidmaatschap van unieke voordelen zoals kortingen voor sportscholen, pretparken, vakanties, theaters, elektronicawinkels, kleding, hypotheken, verzekeringen, et cetera. 

Kortingsregeling

Alle medewerkers van KPN profiteren van 50% korting op producten en diensten van het KPN-merk, zoals internet, mobiele en vaste telefonie, TV en glasvezel. Waarom? Omdat medewerkers altijd de beste ambassadeurs zijn.