OGSM Leaders

OGSM Leaders brengt jou naar de top

Juist organiseren is topsport: continu scherpe keuzes maken en je focus behouden. Daarom wil je in beweging blijven. Zodat je vasthoudt aan je plannen en stuurt op resultaat. OGSM is hier dé krachtigste tool voor. Simpel, maar niet eenvoudig. Met onze kennis en ervaring maakten we al van 1000+ teams échte OGSM leaders.

Dus: heb je al een plan of wil je een plan? We are here for you!

OGSM | Ready: met de juiste tools

Alles start met duidelijk inzicht. Welke OGSM’s zijn belangrijk voor jouw bedrijf en wat is de status hiervan? Houd inzichtelijk welke strategische keuzes en daaropvolgende acties je met elkaar moet bespreken. Met onze exclusieve OGSM-software monitor je dit niet alleen; je zorgt er ook voor dat iedereen stuurt op één waarheid.

Zo heb jij 24/7 inzicht in je OGSM en stuur je op één waarheid.

OGSM | Set: door training op maat

Wil jij zelf OGSM’s creëren en teams begeleiden bij de uitvoering? Word een OGSM leader en volg onze training. We gaan praktisch aan de slag met OGSM. Zo doe je naast kennis ook ervaring op. Dit ga je leren tijdens de trainingen:

1 Alle ins and outs over OGSM.
2 Dé stappen voor het creëren van een scherp plan.
3 Praktische werkwijze die stuurt op resultaat.
4 Rollen en verantwoordelijkheden in het team.
5 Samenhang creëren tussen meerdere OGSM’s.
Zo word jij binnen no time een OGSM leader!

OGSM | Go: advies en gaan

Oké, jouw OGSM’s zijn helder. Nu komt het aan op de uitvoering. Wij denken met je mee: in de bestuurskamer én op de werkvloer. Al duizenden teams maken, mede door ons, succesvol gebruik van het OGSM-model. Van MKB tot internationaal, van financiële instanties tot zorginstellingen. We begeleiden, stellen vragen en adviseren over grote lijnen.

Zo blijft het niet bij inkt op papier.

Klaar om meer impact te maken?