Grant Thornton | Werken bij

Ruimte om te groeien binnen de Advisory praktijk van Grant Thornton

De advisory praktijk van Grant Thornton bestaat uit drie hoofdgebieden: Corporate Finance/M&A, Transaction & Restructuring Services en Forensic Investigation Services. Deze diensten worden bediend vanuit onze vestigingen in Rotterdam en Amsterdam.

Een greep uit de diensten en werkzaamheden

Binnen Corporate Finance (Mergers and Acquisitions) staat fusie en overname begeleiding en financieringen centraal. Ook betrokkenheid bij de markt-, branche- en financiële analyse, pitches, de waarderingsopdracht en tot slot de begeleiding bij het verkoop-/koopproject komt hierbij aan de orde.

Binnen Transaction & Restructuring Services behoort financieel due diligence onderzoek bij fusie en overname trajecten tot de werkzeemheden, maar ook overname begeleiding, waarderingen, conflict beslechting en aanverwante diensten kunnen hierbij aan bod komen.

Binnen Forensic Investigation Services wordt in opdracht van ondernemingen en overheden feiten- en toedrachtonderzoek gedaan bij vermoedens van fraude en corruptie. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de financiële gevolgen van merkinbreuk, oorzaken van een faillissement of staat de afdeling advocaten bij in de verdediging van cliënten tegen bijvoorbeeld de NMa

Ten slotte wordt er veel multidisciplinair samengewerkt met de andere disciplines binnen Grant Thornton, zoals de accountants, fiscalisten en op het gebied van IT.

Klantenpakket Advisory praktijk

Het klantenpakket is zeer divers. Het bestaat onder andere uit directeur groot aandeelhouders (DGA’s), middelgrote tot grote ondernemingen die middels overnames willen uitbreiden, internationale klanten uit het Grant Thornton netwerk (vertegenwoordigd in meer dan140 landen) en private equity en venture capital investeerders. Allemaal binnen een grote diversiteit in branches. Daarnaast werk je intensief samen met externe advocaten, banken en andere specialisten.

Enthousiast?

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Ilona Douma, Recruiter, via 088 67 69 771 of ilona.douma@carrierebijgt.nl. Voor het totaal overzicht aan vacatures verwijzen wij naar www.carrierebijgt.nl en voor achtergrond informatie over de organisatie, cultuur en groeimogelijkheden bij Grant Thornton naar www.grantthornton.nl/carriere.

Grant Thornton | Nieuws