Goodzo

Meet a new breed of IT consultancy

Ontdek wat empathie met de IT van jouw organisatie kan doen.

De kracht van empathische IT consultants

IT is de driver voor iedere organisatie. Het is een oneindige stroom aan informatie en processen die ervoor zorgt dat teams vloeiend draaien en bedrijven kunnen groeien. Toch is een soepel lopend IT-proces niet vanzelfsprekend.

Goodzo zorgt voor flow in de IT van jouw business, met empathisch vermogen en een mindset die volledig gericht is op de eindgebruiker. Dit is van onschatbare waarde om processen te laten vloeien en bedrijven te laten groeien. Ontdek wat empathie met de IT van jouw organisatie kan doen.

Onze IT consultancy diensten

IT Consultancy en Detachering
Onze consultants maken direct het verschil met hun kennis, empathisch vermogen en op de eindgebruiker gerichte mindset. Of het nu gaat om support, applicatiebeheer, Mendix-development of het opzetten van een Modern Workplace: wij zijn pas tevreden als de eindgebruiker dat ook is.

IT Dienstverlening
IT is de driver voor iedere organisatie. Het is een oneindige stroom aan informatie en processen die ervoor zorgt dat teams vloeiend draaien en bedrijven kunnen groeien. Maar dat betekent niet dat je daar iedere dag zelf mee bezig hoeft te zijn. Wij ontzorgen je op de processen waar je niet mee bezig wil zijn. Van je servicedesk tot het outsourcen van de gehele IT-omgeving, zowel op locatie als in de cloud.

IT Projecten
Binnen je IT-afdeling krijg je te maken met uitdagingen waarvoor je de kennis, ervaring en tijd zelf niet altijd in huis hebt. Denk bijvoorbeeld aan migraties van Office365 en Azure, applicatieontwikkeling, user adoption of algemene verbetertrajecten. Met onze eigen visie en projectmethodiek zorgen we ervoor dat deze projecten succesvol af worden gerond.

IT Training
In een wereld die zo in beweging is als de IT, is training van mensen uit je organisatie essentieel. Goodzo zorgt ervoor dat je medewerkers het maximale uit nieuwe applicaties en systemen kunnen halen. Denk bijvoorbeeld aan een Mendix-bootcamp, het opleiden van medewerkers tot citizen developer en user adoption.

Goodzo | Nieuws