Kernwaarden

De zes kernwaarden van First Consulting:

Scherp Met ons scherp analytisch inzicht stellen wij de juiste vragen en doorgronden wij elk probleem. Wij willen echt goed begrijpen hoe het zit. Dit doen we door de inhoud in te duiken en ons op feiten te baseren. Wij leveren voor onze klanten kwalitatief hoogwaardige oplossingen die werken.

Stoutmoedig Waar een wil is, is een weg! Wij stappen op een probleem af en denken in oplossingen: “kan-niet” bestaat niet. Wij zijn ervan overtuigd dat er altijd een manier is om verder te komen. Wij zoeken onze weg regelmatig buiten gebaande paden en treden daarvoor graag uit onze comfortzone.

Samen Samen vormen wij First Consulting. Wij werken in zorgvuldig samengestelde teams, waarbij ieders krachten worden gebundeld. Onze platte organisatie kent korte lijnen, waardoor iedereen benaderbaar is. Bovendien hebben wij geen kantoor: wij werken altijd op locatie bij en met onze klanten. Het beste resultaat bereik je tenslotte samen!

Plezier Wij hebben plezier in ons werk, zijn gedreven en vinden het mooi om uitdagingen aan te gaan. Wij houden van persoonlijke interactie en creëren een ontspannen en plezierige werksfeer. Dit versterken wij buiten werktijd op borrels en events. Een gezonde balans tussen presteren en ontspanning vinden wij belangrijk!

No-nonsense Wij hebben een nuchtere kijk op zaken en zeggen waar het op staat. Geen wollig en complex gedoe, maar simpele en haalbare oplossingen gericht op resultaat. Het doel staat altijd centraal.

Vertrouwen Voor ons betekent vertrouwen ruimte geven en ruimte nemen en leidt het tot persoonlijke ontwikkeling, betrokkenheid en samenwerking. Wij doen wat wij beloven, zijn eerlijk en komen onze afspraken na. Positieve én kritische feedback op basis van wederzijds respect wordt gewaardeerd. Wij vertrouwen op elkaars professionaliteit en de klant vertrouwt op ons.