EVZ organisatie-advies

Maatwerkoplossingen voor ieder bedrijfskundig HR-vraagstuk

Al sinds 1987 is EVZ organisatie-advies dé ervaren dienstverlener op het gebied van bedrijfskundige HR. Wij ondersteunen, begeleiden en adviseren rond diverse (bedrijfskundige) thema’s binnen het HR-vakgebied.

Bij EVZ:

  • werken we samen, met een positief-kritische houding;
  • leveren we expertise, een hoogwaardige kwaliteit dienstverlening;
  • leveren we verfrissend maatwerk.

Over ons:

Wij staan voor expertise en verfrissend maatwerk en denken op een positief-kritische manier met jullie mee waardoor we, samen met jullie, de best passende oplossingsrichting kiezen. In de rol van sparringpartner helpen we met organisatie-inrichting, functiewaardering én het waarderen van mensen (in rollen), zelfsturing én het houden van regie, het ontwerpen van een salarisstructuur én het belonen van kwaliteiten. Ook voor HR-expertise, ondersteuning op talentontwikkeling, samenwerking, cultuur en leiderschap kun je bij ons terecht. We werken voor een grote diversiteit aan klanten in vele branches, met zeven enthousiaste adviseurs en twee ondersteuners.

Wil je meer weten over ons en/of onze dienstverlening? Neem dan contact op via 013 463 50 40 of info@evz.nl. We vertellen je graag meer. Je kunt ook kijken op www.evz.nl.