FSO

Je carrière bij EY Financial Services: expert in de financiële sector
EY EMEIA bestaat uit meer dan 81.000 medewerkers die werkzaam zijn in 90 landen. EMEIA Financial Services (FSO) maakt onderdeel uit van deze regio (EMEIA; Europa , het Midden-Oosten , India en Afrika) en richt zich uitsluitend op de financiële sector.

Door deze unieke propositie zijn we nog beter en sneller in staat om in te spelen op de uitdagingen van onze klanten in de financiële sector en kunnen we deze daardoor nog beter bedienen.

EMEIA FSO maakt onderdeel uit van de Global FSO organisatie. Met de creatie van één Global FSO zijn we op krachtige en effectieve wijze uitgegroeid tot marktleider in de wereldwijde financiële sector. Werken als één FSO is het ultieme werken zonder grenzen. Wij verbinden service lines , sectoren en locaties en we zijn verbonden door één leadership team.

Wij bieden diensten aan op het gebied van de jaarrekeningcontrole (Assurance) en advisering (Advisory, Tax,Transactions en Law) vanuit de marktsectoren Wealth & Asset Management, Banking & Capital Markets en Insurance. EY's Financial Services Organization (EMEIA FSO) brengt zo'n 10.00 financial services professionals samen uit 13 landen in Europa.

De vorming van EMEIA FSO en de ontwikkelingen op de financiële markten bieden veel mogelijkheden voor ons als organisatie en voor onze medewerkers. Naast het opdoen van specifieke kennis en ervaring op het gebied van Financial Services, bieden wij een dynamische, internationale werkomgeving, met uitstekende carrièremogelijkheden, zowel nationaal als internationaal.

Kijk via deze link naar meer informatie over Financial Services
Ben je benieuwd naar onze vacatures ga direct naar onze EMEIA FSO Careers site.