EIFFEL

Wij zijn EIFFEL. Groot in interim capaciteit, steengoed in consultancy. In compacte teams helpen wij organisaties in public en profit om hun prestaties te verbeteren. En mee te bewegen met verandering. Door functies tijdelijk te vervullen, processen slimmer in te richten en strategieën te implementeren.

Onze diensten

Bij EIFFEL werken we in een netwerk van compacte business teams, georganiseerd rondom een uniek vakgebied of specifieke sector binnen legal, finance, data en projectbeheersing. Zo blijven wij voor in vakkennis en sectorkennis. Binnen de teams creëren wij de juiste mix van disciplines en expertises. Trainees, consultants, performance coaches en business specialisten vormen samen één geheel, aangevuld met specialisten in data, change management of projectbeheersing. De perfecte opstelling om groots te presteren en toch maximaal in klantintimiteit te investeren.

Kennis op het allerhoogste niveau

Onze community blinkt uit in juridische, financiële en bedrijfskundige expertise. Consultants en toptalenten adviseren over strategie-executie of sluiten naadloos aan bij het team. Ook op afstand. Met veel kennis van data en ruime ervaring in integrale projectbeheersing.

Denkende doeners

Wij schuiven graag aan in de boardroom. Om de strategische koers te omarmen en uit te dagen. Samen nuances aanbrengen, buiten de kaders denken en een implementatieplan schrijven. Maar net zo thuis voelen wij ons op de werkvloer. Daar werken wij aan quick fixes of totaalprojecten om de bedrijfsvoering op orde te houden. Of aan duurzame trajecten om een nieuwe koers in te zetten. Met extra mensen en extra kennis zijn wij the team behind the team.

EIFFEL | Nieuws