Data4Development

D4D laat data voor u werken in het maatschappelijke domein 

Data4Development helpt u bij de integrale en effectieve organisatie van informatiemanagement in het maatschappelijke domein. Wij bieden verschillende diensten aan om het applicatie- en datalandschap van uw organisatie te ontwikkelen. Wij begeleiden u graag in de transformatie naar een datagedreven organisatie. 

Volledige veranderingsprocessen

Veranderingsprocessen binnen het maatschappelijke domein realiseren wij volgen de driehoek: mensen - proces - technologie. Samen helpen deze componenten uw organisatie vooruit.

Wij zorgen voor een aanpak die aansluit bij het type verandering waar uw organisatie behoefte aan heeft. Onze consultants hebben veel ervaring met decentrale, autonome organisaties in verandering en zijn behendig in het structureren en consolideren van data en informatiestromen. Ondersteuning kan worden aangepast op basis van aanwezige expertise en organisatiebehoefte op specifieke deelprojecten.  

Data4Development is één van de weinige partijen die ervaring heeft in volledige veranderingstrajecten inclusief processen, kwaliteitsbeheer, IT  en data-gerelateerde oplossingen en verandermanagement. Wij kunnen u van de 1e tot de 3e lijnsondersteuning ontzorgen met onze helpdesk faciliteiten.  

Technologiepartners

Data4Development is nauw verbonden met diverse technologiepartners. Wij hebben applicatielandschappen ontworpen en geïmplementeerd op basis van verschillende Saas technologieën zoals o.a. Microsoft, Salesforce en Google Workspace. 

Data4Development is in 2015 opgericht door Maaike Blom en Gyan Mahadew. De organisatie heeft snel naam gemaakt door de aanwezige expertise in ICT te combineren met het managen van data en veranderingsprocessen. Data4Development is op haar best als zij werkt voor organisaties met een maatschappelijk doel zoals NGO’s, overheden en organisaties in het sociaal domein. Wij dragen graag bij aan projecten die de samenleving ten goede komen. Ons motto is dan ook: laat data voor u werken, zodat u kunt werken aan een betere wereld.

Benieuwd naar onze aanpak? Neem dan contact op met Data4Development.
https://data4development.org