Certus Groep | Werken bij

Toegewijd aan de overheid

Certus Groep gelooft in unieke persoonlijkheden die hun krachten bundelen. Wij zijn opgericht in 2015 en bestaan uit een groep toegewijde mensen die in het bezit zijn van de meest uiteenlopende kwaliteiten. In een arbeidsmarkt die voortdurend verandert door maatschappelijke ontwikkelingen en politieke besluitvorming vertalen wij de strategische visie van publieke organisaties naar mensgerichte oplossingen. Wij helpen mensen binnen het publieke domein optimaal te presteren. 

Certus Groep is constant in ontwikkeling. Wij hechten veel waarde aan jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling door middel van een op maat gesneden ontwikkeltraject waar je zelf invloed op hebt. Als organisatieadviesbureau adviseren, verbinden en trainen wij mensen binnen het publieke domein. Samen werken wij aan de maatschappelijke uitdagingen van de overheid. Samen werken wij aan de toekomst.

Werken bij Certus Groep betekent: 

Persoonlijke ontwikkeling
Wij zijn een lerende organisatie. Presteren en leren zijn integraal met elkaar verbonden binnen Certus Groep. Je bekleedt een verantwoordelijke functie en werkt voortdurend aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Je volgt interne en externe trainingen gericht op de essentiële gebieden van ons vakgebied en ontplooit jouw unieke talenten.

Samenwerken
Certus Groep gelooft in unieke persoonlijkheden die hun krachten bundelen. Wij bestaan uit een groep toegewijde mensen die in het bezit zijn van de meest uiteenlopende kwaliteitenSamen met overheidsinstellingen en overheidsprofessionals werken wij aan de maatschappelijke uitdagingen van de overheid. Samen werken wij aan de toekomst. 

Innovatie
Bij Certus Groep zijn we continu op zoek naar nieuwe ideeën en draag jij bij aan de groei van onze organisatie. Deel jouw unieke kwaliteiten met jouw overheidspartners en collega’.  Je draagt actief bij aan het optimaliseren en ontwikkelen van onze dienstverlening en werkprocessen. Je investeert 5 tot 10 % van jouw werktijd in projecten die bijdragen aan de ontwikkeling van Certus Groep.

Certus Groep | Nieuws