B&A

Doeners en denkers in het sociaal domein

Voor B&A – sociaal werkers en adviseurs binnen het sociaal domein – is het leidende principe: Elk mens is ergens goed in. Geen enkel mens is goed in alles. Iedereen is (vol)waardig. Of het nu gaat om mensen met schuldenproblematiek, jongeren met een hulpvraag of eenzame ouderen; in alles wat we doen gaan we op zoek naar iemands talenten om van daaruit het zelfvertrouwen te stimuleren en de ondersteuning te organiseren die iemand nodig heeft om het leven terug op de rit te krijgen. We werken hierbij graag samen met anderen.

Bij B&A werken we allemaal vanuit optimisme, met gezonde veranderingszin en in de overtuiging dat voor elk probleem een oplossing bestaat. Onze mensen, of ze nu adviseren of uitvoeren, streven er naar om voor de mensen voor wie wij dit werk doen vangnet én trampoline te zijn. Het spreekwoordelijke zetje én de soms nodige schop onder de kont.

Wij zetten ons in voor alle bewoners van de wijken waar we werken. Nooit zonder mensen zelf te betrekken. Van kinderen tot en met ouderen. Van eenzame mensen tot zoekende jongeren en groepen die vaak niet of te weinig gezien worden. Nuchter, oplossingsgericht en samenwerkend in de complexe wereld van verkokerde belangen, schotten en loketten. Met inlevingsvermogen maar als dat nodig is ook een gezonde dosis eigenwijsheid. En altijd met resultaat als doel: wij doen ons werk goed als mensen ons niet meer nodig hebben.

B&A werkt in verschillende gemeentes onder een lokale naam. In Amsterdam bijvoorbeeld Civic Amsterdam en het Buurtteam Amsterdam Zuidoost. Madi Diemen en in Amersfoort (samen met Welzin en Mee) onder de naam Indebuurt033.

Meer weten?

Wilt u weten wat B&A voor u kan betekenen, neem dan gerust contact op voor meer informatie. We leggen graag uit wat de mogelijkheden zijn. U kunt ons bereiken via 070 – 30 29 500 of info@bagroep.nl.

B&A | Nieuws