Atos | Werken bij

Bij Atos, wereldleider in veilige en duurzame digitale bedrijfstechnologie, werken we samen met bedrijven en industrieën over de hele wereld.

AI, IoT, big data & analytics, cybersecurity, cloud, edge computing en duurzaamheid... het vormgeven van de toekomst van de digitale informatieruimte met onze klanten is spannend en uitdagend.

Dat is de reden waarom we bij Atos de diversiteit van de achtergronden en vaardigheden van onze mensen samen brengen om keuzes te maken die morgen een positieve economische, sociale en ethische impact zullen hebben op het bedrijfsleven en de mensheid. #TheFutureIsOurChoice

Werken bij Atos Digital Transformation Consulting (DTC)

Je werkt in multidisciplinaire teams aan uitdagende opdrachten voor toonaangevende bedrijven (zowel lokaal als internationaal). In een prettige sfeer, met ruimte voor jouw inbreng en oog voor jouw persoonlijke groei. Wij staan voor eindeloze mogelijkheden. Voor wellbeing@work. Voor diversiteit, innovatie en impact.

Wij zijn een bedrijf van kansen. We koesteren talent en moedigen het aan. We bieden allerlei ontwikkelingsmogelijkheden zoals internationale Graduate programma’s, Talent-, Leadership- en Expert programs en de Atos University om jouw verwachtingen te overtreffen.

Digitalisering zorgt al voor 30% van de wereldwijde groei - en dat is nog voordat de echte digitale transformatie is begonnen. Daarom hebben we getalenteerde mensen nodig die dezelfde drive en visie hebben om deze digitale transformaties tot een succes te maken. Als je bij ons komt werken versterk je een dynamisch en betrokken team van ruim 250 collega’s in de Benelux.

Ben je benieuwd welke vacatures er momenteel openstaan? Bezoek dan onze website.

Atos | Nieuws