Global Practices

Onze vier Global Consulting Practices beheren onze klantprojecten, werken aan offertes en ontwikkelen de kennis en carrière van onze consultants. Veel opdrachten vragen van ons dat we een team creëren dat de breedte van het Atos portfolio omvat.  Deze veelzijdige, holistische benadering is vaak het kenmerk van het leveren van waarde en impact voor klanten.Atos Consulting - Global practices

Digital Transformation

Organisaties helpen bij hun digitale transformatie met consultancy diensten op gebied van Digital Organization & Change management, Analytics, Digital Strategy & Business Design en Customer Experience & Digital Marketing.

Technology, Strategy & Innovation

Niet-functionerende IT-systemen of -organisaties kunnen de continuïteit van de bedrijfsvoering in gevaar brengen. Atos Consulting helpt klanten via Cloud, Agile en/of Werkplek transformaties bij het besturen, verbeteren en managen van de IT-functie binnen organisaties

Business Process Improvement

Processen staan aan de basis van een effectieve werkwijze en goede prestaties. Atos Consulting richt zich op het realiseren van zichtbare en duurzame prestatieverbeteringen, door een integrale aanpak. Hierdoor kunnen onze klantorganisaties tijdig inspelen op veranderingen.

Information Goverance, Risk & Compliancy

Klanten maken zich zorgen over Security (veiligheidsrisico’s), zoals phishing, DDoS-aanvallen of andere vormen van cybercriminaliteit. Daarnaast neemt de security wet- en regelgeving alsmaar toe.

Atos Consulting helpt klanten bij het inzichtelijk maken van business en IT risico’s en het implementeren van beheersmaatregelen, dit stelt hen in staat business te doen in het ecosysteem en zich te verantwoorden in de digitale wereld.