2BHonest

Duurzaamheid en circulariteit zijn de nieuwe standaard geworden. Het is onze missie om de duurzaamheidsambities van uw organisatie om te zetten naar gerichte actie en resultaat. Duurzaamheid en circulariteit zijn voor organisaties de nieuwe standaard geworden. Wat begint met een oprechte ambitie, strandt alleen regelmatig in de uitvoering. 2BHonest ondersteunt bij het waarmaken van duurzame ambities om zo op de korte én lange termijn maatschappelijke waarde te creëren.

Onze kernwaarden

Eerlijkheid zit bij 2BHonest in het DNA. We hebben een breed scala aan duurzaamheidsexperts die u voorzien van fact-based informatie voor de juiste strategische keuzes. Op een authentieke en oplossingsgerichte wijze helpen wij bij de duurzaamheidsuitdagingen van uw organisatie. We geloven niet in een one-size-fits-all benadering, maar juist in maatwerk en co-creatie met de klant.

We zien organisaties vaak worstelen om papieren adviezen om te zetten in gerichte acties. Dat is juist waar onze kracht ligt: we krijgen teams en stakeholders met uiteenlopende belangen mee om samen tot keuzes te komen. We schakelen net zo gemakkelijk op boardroom-level als met de operationele uitvoering. Wij kijken hierbij naar het snijvlak van de markt waarin u opereert, de verwachtingen van uw stakeholders en uw eigen ambitie. Dit vertalen wij naar een pragmatische aanpak die past bij uw organisatie. Wij nemen geen genoegen met de status quo, maar streven naar continue verbetering en een tastbaar resultaat.

2BHonest | Nieuws