Traineeship Financial Crime

Bedrijf
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO/WO
Vakgebieden
Sectoren

Zo, afgestudeerd. Tijd om jouw carrière te lanceren!

Werken bij Delta Capita

“Witwassen, financiering van terrorisme, criminele infiltratie, belastingontduiking, corruptie en belangenverstrengeling”. Een handje voorbeelden van criminele activiteiten en integriteitsrisico’s waar de financiële sector mee te kampen heeft. Wij helpen banken, verzekeraars, pensioenuitvoerders en toezichthouders om hier de strijd tegen aan te gaan. Als KYC analist kijk jij naar alle kanten van klantinformatie. Je verzamelt, verwerkt, legt vast en opereert zelfstandig. Door middel van o.a. digitaal rechercheren krijg je de kans een bijdrage te leveren aan de bestrijding van witwassen en terrorismefinanciering door je onderzoek zo sterk mogelijk te maken advies te geven met betrekking tot klantintegriteit. De casussen zijn uitdagend en de structuren zijn complex. Precies zoals wij het graag hebben.

Je werkt in een hecht team van bevlogen en internationale collega’s. Collega’s die het beste van zichzelf én van jou vragen. Vanaf dag één krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid en heb je alle ruimte om je te ontwikkelen.

Aangezien onze business draait om mensen zorgt Delta Capita graag goed voor haar personeel. We werken hard, maar maken ook tijd voor gezelligheid met borrels, prikkelende teamactiviteiten en legendarische teamuitjes.

Kickstart jouw carrière

Met het traineeship van Delta Capita lanceer jij versneld jouw carrière als KYC analist. Tijdens het programma duiken we inhoudelijk de diepte in, leer je de complexe materie eigen te maken en ga je gelijk van start bij een van onze opdrachtgevers. Bij Delta Capita krijg jij een persoonlijk carrière pad met de mogelijkheid om snel (inter)nationaal door te groeien tot senior analist.

Bij DC is jouw ontwikkeling geen bij- maar hoofdzaak. Alles is erop gericht om het maximale uit jouw talent te halen. Wij geloven dat je het meeste leert van de praktijk. Je gaat bij ons dan ook direct aan de slag met het uitvoeren van uitdagende en complexe casussen bij de klant. Hierbij doe je waardevolle praktijkervaring op, leer je veel over jezelf en bouw je snel een mooi netwerk op. Daarnaast werk je samen met de andere young professionals van het AML/KYC traineeship team aan jouw persoonlijke ontwikkeling, jullie inspireren, motiveren en leren van elkaar.

Je krijgt een uitgebreid opleidingsprogramma met hard- en soft skills, inhoudelijke kennis, persoonlijke begeleiding en sociale activiteiten. Je wordt tijdens dit traject begeleid door jouw eigen fieldmanager, onze interne trainers en jouw directe collega’s. Na afronding van het programma heb je diepgaande kennis van de essentiële elementen binnen het AML/KYC-domein en ben je in staat om de opgedane kennis en kunde toe te passen in verschillende opdrachten. Door het dynamische karakter van het traineeship heb je het AML/KYC domein van verschillende kanten leren kennen en heb jij de juiste bagage om je op zowel persoonlijk als professioneel gebied snel door te kunnen ontwikkelen.  

Wie ben jij?

 • HBO of WO afgestudeerd
 • Vloeiend in Nederlands en Engels, zowel in geschrift als mondeling
 • Affiniteit met de financiële sector
 • Streeft altijd naar een maximale teamprestatie
 • Beschikt over een hoge mate van nieuwsgierigheid
 • Niet bang om je tanden in een inhoudelijke uitdaging te zetten
 • Sterke analytische vaardigheden en oog voor detail
 • Leergierig en staat open voor feedback
 • Communicatief vaardig en het vermogen om op professioneel niveau om te gaan met mensen uit alle levels binnen een organisatie.

Wat bieden wij?

 • Een kickstart van jouw carrière bij Delta Capita met een ontwikkelprogramma van 24 maanden waarin jij in korte tijd uitgroeit tot ervaren professional op het gebied van AML/KYC
 • Opdrachten die jou maximaal gaan uitdagen
 • Een state-of-the-art ontwikkelprogramma vol inhoud, hard & soft skills, coaching en persoonlijke aandacht
 • Een mooi starterssalaris van 2500,- per maand, en een jaarlijkse prestatie bonus
 • Informele organisatiestructuur met korte lijnen waarin je vrijheid hebt om jouw eigen kansen te creëren en snel door te groeien
 • Een gezellig team met jonge, internationale en ambitieuze collega’s die het beste uit zichzelf en uit jou halen
 • Feestjes, vrijdagmiddagborrels en vele andere sociale activiteiten

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: Delta Capita

Locatie:

Opleidingsniveau: HBO/WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren

Meer traineeships