Transformatie Consultancy Traineeship

Bedrijf
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Vakgebieden
Deze traineeship is niet meer vacant

Je bent als trainee volledig onderdeel van het team en ik werd meteen overal bij betrokken” – Lisette Klein, consultant en oud-trainee bij BlinkLane Consulting 

Het BlinkLane Traineeship biedt een uniek eenjarig transformatie consultancy traineeship programma voor ambitieuze starters. Je maakt vanaf dag 1 onderdeel uit van het BlinkLane team en zal gedurende het traineeship bijdragen aan uitdagende consultancy opdrachten en ook een uitgebreid trainingsprogramma volgen. 

Wat je doet als trainee.

Je komt te werken in een jong, dynamisch en snelgroeiend internationaal consultancy bedrijf, waar je:

 • Een belangrijke rol speelt in grootschalige organisatietransformaties bij toonaangevende bedrijven;
 • De kans krijgt om veel te leren binnen een korte periode, in verschillende sectoren en disciplines;
 • Ondersteund wordt door partners en consultants waarmee je nauw samenwerkt;
 • Een directe impact kan maken binnen BlinkLane en haar (internationale) toekomst.

Benieuwd hoe een dag eruitziet als trainee? Lees dit in het artikel van Lisette Klein.

Dit kun je verwachten van het traineeship programma.

Bij Blinklane staat de ontwikkeling van onze mensen staat centraal. Om van ontwikkeling een belangrijk gespreksonderwerp te maken, hebben wij hier een woord aan gegeven, namelijk: “LiFT”. Het traineeship is een mooi voorbeeld van een manier waarop je jezelf LiFT en daarmee ook de organisatie. Binnen het programma ervaar je LiFT vanuit twee perspectieven:

 • Vanuit de content

Dit verwijst naar de inhoud van de werkzaamheden die je als consultant zult verrichten; het opdoen van kennis en ervaring als transformatie consultant en het volgen van trainingen om relevante kennis en expertise op te doen. Relevante onderwerpen zijn bijvoorbeeld: Technologie, Scaling Agile, Innovatie Management, Computer - & Data Science, Transformatie management, Leiderschaps- en Consultancy vaardigheden.

 • Vanuit jou als persoon

Vanuit dit perspectief leer je meer over jezelf en hoe je kan groeien als persoon. Hiermee doelen wij op het actief en bewust bezigzijn met persoonlijke reflectie en het ontwikkelen zelfkennis en -inzicht zodat je gericht kan werken aan datgene wat jij belangrijk vindt en bijdraagt aan jou ontwikkeling als persoon en daarmee indirect de organisatie. Met de begeleiding van een mentor en coach word je gestimuleerd om te werken aan je persoonlijke ontwikkelingsdoelen.

De precieze inhoud van het programma wordt toegespitst op het werk dat je verricht bij de klant. Gedurende twee vrijdagen per maand heb je een trainingsdag met je mede-trainees. Na een succesvolle voltooiing van het programma kan je zelfstandig aan het werk als consultant. 

Hier kom je terecht.

BlinkLane is een consulting organisatie opgericht in 2007. We helpen grote organisaties om te gaan met de strategische en organisatorische veranderingen in een digitaal tijdperk. We werken voornamelijk voor de meest toonaangevende nationale en internationale organisaties. Dynamische marktwerking, nieuwe technologieën en een toenemende consumenteninvloed zijn enkele hedendaagse factoren. Om competitief te blijven moeten organisaties in staat zijn om zich steeds sneller en effectiever aan te passen aan de continu veranderende omstandigheden. Ons advies en onze begeleiding hierin uit zich in vier expertises: Strategic Flow, Scaling Agile, Reinventing HR en Continuous Innovation. 

BlinkLane biedt een inspirerende omgeving die wordt gekenmerkt door zowel een ambitieus als innovatief karakter. Je zal deel uitmaken van een gemotiveerd team binnen een open en gedreven cultuur. Als collega’s waarderen we elkaar voor wie we zijn en voelen ons sterk verbonden door gedeelde BlinkLane waarden. Deze kun je terugvinden op onze website: https://www.blinklane.com/our-values/. 

Waarom jij de BlinkLane consultant bent die we zoeken.

Je bent altijd al ambitieus, ondernemend en initiatiefvol geweest. Je bent dynamisch, hebt een teammentaliteit en legt vlot verbanden. Naast een sterk analytisch denkvermogen heb jij affiniteit met bedrijfskundige problemen waarin innovatie en technologie een fundamentele rol spelen. Een BlinkLane trainee is toegewijd, kritisch en neemt eigen verantwoordelijkheid. Je gaat met een proactieve instelling de uitdaging aan om te groeien, fouten te maken en te leren.

Twee belangrijkste criteria:

 • Afgeronde academische masteropleiding. Bij voorkeur een studie met een technische invalshoek zoals: Information Management, Engineering, Technology or Business.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands & Engels.

Dit krijg je van ons.

 • Contract van een jaar, maar na succesvol afronden van het traineeship direct een vast contract
 • Markconform salaris en prestatiebonus
 • Een MacBook zolang je bij BlinkLane werkt
 • Veel autonomie en vrijheid om je werk in te doen
 • Onkostenvergoeding
 • 25 vakantiedagen
 • Collega’s waar je heel blij van wordt: ze staan altijd voor je klaar en we doen heel veel leuke dingen samen. Om je wat voorbeelden te geven: uitjes, wintersport, feesten, boottochten, borrels en sportevents. 

Hebben we nog steeds je aandacht? Solliciteer direct!  

De deadline voor sollicitatie is 23 mei. Ga naar onze website www.blinklane.com/career om te solliciteren. Upload je CV, motivatiebrief en korte vlog om jezelf te introduceren. Een overzicht van het sollicitatieproces vind je hieronder. Heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op!

BlinkLane Traineeship 2021/2022

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: BlinkLane Consulting

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren

Meer traineeships