Traineeship Process & IT Consulting

Geef een kick-start aan jouw carrière met het Traineeship Process & IT Consulting en wordt onder begeleiding van je personal coach opgeleid tot Consultant. Je vergaart specialistische kennis door hands-on aan de slag te gaan voor internationale, projectmatig werkende organisaties.

Dit traineeship start op dinsdag 1 september 2020.

Wat je doet

Als trainee word je middels interne en externe trainingen opgeleid tot Process IT Consultant. Onder begeleiding van je eigen coach krijgt je ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling een versnelling. Op deze manier neem jij het stuur van jouw carrière zelf in handen. Je werkt mee aan uitdagende nationale en internationale projecten en breidt je algemene vaardigheden uit met inhoudelijke trainingen en opleidingen. Daarnaast doe je specialistische kennis op over Enterprise Asset Management, Supply Chain Management en Project Portfolio Management. Met je nieuw opgedane vaardigheden help je de klant met het optimaliseren van processen en pak je de ideale lijn om haar op koppositie te brengen. Jij begrijpt als geen ander de rol van techniek in het behalen van succes.

Wat jij krijgt

 • Een positie binnen ons hechte team van Young Professionals;
 • Gerichte training op het gebied van innovatieve IT-tools - zoals data analytics, cloud oplossingen en low-code development tools - aangevuld met een pakket soft skill trainingen.
 • Relevante werkervaring, verdieping van je opleiding en ruimte om te groeien, mede gefaciliteerd door de Dimensys Academy;
 • Begeleiding en coaching door ervaren consultants om op kop te komen;
 • Een contract met mogelijkheid tot vaste aanstelling, een goed salaris en een leaseauto;
 • Diverse activiteiten en uitjes met je collega’s in binnen- en buitenland.

Jouw bijdrage aan het team

 • Met de volgende HBO- of WO-diploma’s steek jij de ticket voor de kwalificaties in jouw zak: ICT & Business, Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie, Bedrijfsinformatica, Werktuigbouwkunde of Technische Bedrijfskunde;
 • Jij gelooft in de toegevoegde waarde van IT en wil een bijdrage leveren aan de digitalisering van bedrijven;
 • De drive om direct aan de slag te gaan bij ambitieuze klantprojecten;
 • Enthousiasme om vanuit je team, samen met de klant, als eerste te finishen.

In de praktijk:

Het team waar je in terechtkomt

Dimensys helpt organisaties bij het optimaal benutten van assets en producten door de levenscyclus inzichtelijk, voorspelbaar en repeteerbaar te maken. Dat doen we met 140 medewerkers in Nederland en België. Onze klanten kennen ons als toegewijde professionals die in-house expertise combineren met oplossingen van partners zoals SAP, GE en Microsoft. Die professionele houding naar buiten vullen we aan met een hechte, persoonlijke werksfeer van binnen. Wij werken samen, leren van elkaar en durven te dromen. Tot onze klanten rekenen wij onder meer: Heijmans, ProRail, BAM, Siemens, Philips, DAF Trucks, Stork, Strukton, Arcelor Mittal en Pringles. Lees hier meer over Dimensys.

De kwalificatie

 1. Mail jouw CV en motivatiebrief naar Estie Remmers voor deelname aan de kwalificatie.
 2. Als jouw profiel voldoende aansluit, word je uitgenodigd voor een (online) kennismakingsgesprek en ga je de eerste ronde in.
 3. Bij een positief gesprek voor zowel jou als Dimensys, nodigen we je uit voor een tweede gesprek.
 4. Dit gesprek is hét bepalende moment voor jouw startpositie. Zit jij bij de top en word jij toegelaten tot het traineeship? Na een positieve tweede ronde, ontvang jij direct jouw contract.
 5. Je studeert af en geniet van een welverdiende vakantie.
 6. In september maak jij een kick-start in jouw carrière als Process & IT Consultant.

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: Dimensys

Locatie:

Opleidingsniveau: HBO/WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren

Meer traineeships