Traineeship - Atos Consulting Foundation

Een gefundeerde start van jouw carrière!

Je carrière beginnen bij een van de grootste Business en IT consultancy bedrijven van Nederland,

waar je de ruimte krijgt om je talent te ontplooien? Of heb je al enige ervaring als consultant en wil je een volgende stap zetten bij een werkgever waar je je verder kunt ontwikkelen in een ambitieuze omgeving? Als dit je aanspreekt, dan zijn wij voor de Foundation van Atos Consulting op zoek naar jou!

Over Atos Consulting Foundation

Je stroomt binnen Atos Consulting in bij de Foundation unit voor maximaal 2 jaar.

Gedurende deze periode staat professionele -, persoonlijke ontwikkeling centraal en werk je door externe én interne opdrachten aan je zakelijk netwerk. Als Consultant bied je ondersteuning en expertise tijdens projecten bij klanten op het snijvlak van business en IT.

Naast het uitvoeren van een klantopdracht, lever je ook een bijdrage aan de Atos organisatie door bijvoorbeeld mee te werken aan proposities, in offertetrajecten of bij de organisatie van klantevents.
Atos Consulting kent 4 practices, die je gedurende jouw tijd in de Foundation allemaal zult leren kennen. Dit helpt jou bij de keuze in welke practice je uiteindelijk wilt uitstromen om je daar binnen een door jou gekozen vakgebied verder te specialiseren.  

Spreekt dit je aan?

Dan is het vervolg eenvoudig!

Mail jouw cv + motivatie (in het NL) naar recruitment.btn@atos.net t.a.v. Guido de Regt, Recruiter voor Atos Consulting. 

Na een positief telefonisch interview wordt je uitgenodigd voor onze selectiedag. Deze maandelijks terugkerende dag bestaat uit 3 rondes: een klassiek interview, een case en presentatie. Wanneer je deze drie rondes goed hebt doorlopen ga je met een vast contract naar huis! Hoe gaaf is dat?

Waar wacht je op? Join us!

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: Atos Consulting

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren

Meer traineeships