Circular Traineeship

YSE

Traineeship informatie

Bedrijf: YSE

Locatie: Baarn

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Deze traineeship is niet meer vacant

In ons Circular Traineeship ontwikkelen wij de leiders van de toekomst die willen bijdragen aan een mooiere wereld.

Milieuvervuiling, een groeiende bevolking en schaarste van grondstoffen zijn uitdagingen die niet worden opgelost door de huidige lineaire wereldeconomie. Om op een duurzame manier de mens te kunnen blijven voorzien in haar behoeftes, moet de economie zich loskoppelen van de huidige ‘waste economy’. De circulaire economie, waarin producten efficiënter worden ingezet en materialen oneindig kunnen worden hergebruikt, wordt steeds populairder. De transitie naar de circulaire economie vraagt om innovatief leiderschap.

Ons Circular Traineeship biedt young professionals de kans om zich te ontwikkelen tot deze leiders. Organisatiesprocessen, samenwerkingsverbanden tussen bedrijven en de algehele mindset moeten op de schop. Dit vraagt om talenten met lef.

Onze circulaire talenten voeren projecten en werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers die voorop lopen in circulaire bedrijfsvoering (Circular Valley, SADC, Rabobank Schiphol, Circle Economy etc.). De Young Professionals zijn 4,5 dag per week bezig aan hun opdracht. 10% van hun tijd, gemiddeld één dag per twee weken, besteden zij aan hun persoonlijke ontwikkeling door middel van training (bijvoorbeeld Scrum, Insights, persoonlijk leiderschap), coaching, begeleiding en extra activiteiten. Wij verzorgen vanuit YSE ook de inhoudelijke begeleiding op de opdrachten.

Voorbeeldproject: Circular Traineeship

Bouke Loohuis, young professional bij Kirkman Company, over zijn opdracht in de circulaire economie:

“De afgelopen 10 maanden heb ik meegewerkt aan de ontwikkeling van Valley. Valley is de eerste circulaire hub ter wereld (locatie Hoofddorp) die in 2018 haar eerste fase gereed heeft. Het wordt een plek waar pioniers vanuit bedrijfsleven, wetenschap, startups en overheid samenwerken aan circulaire projecten. In opdracht van Valley C.V., bestaande uit projectontwikkelaar Delta Development Group, VolkerWessels en Reggeborgh Groep, heb ik samen met andere collega’s vanuit Kirkman Company geholpen met het opzetten van Valley Creators: een neutrale organisatie die smart services gaat aanbieden in Valley. Dit zijn services die organisaties in Valley alle middelen voorhanden geven om tot succesvolle projecten te komen. Denk hierbij aan toegang tot kennis, matching of kapitaal, maar ook projectondersteuning en procesbegeleiding. Een ontzettend leerzame tijd waarin ik heb gewerkt aan het opzetten van de business propositie en de marketingstrategie. Daarnaast werkte ik nauw samen met Royal HaskoningDHV en Schiphol aan de eerste circulaire projecten binnen Valley."

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: YSE

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Meer traineeships

×
×
×