VONQ

Adres - en contactgegevens van VONQ. Neem contact op met VONQ via telefoon of email.
VONQ - Contact | Consultancy.nl

VONQ | Contact

VONQ - Contact | Consultancy.nl
Bedrijfsprofiel van VONQ: een overzicht van VONQ nieuws, interviews, werken bij, contactgegevens en overige informatie op Consultancy.nl.
VONQ | Consultancy.nl

VONQ

VONQ is dé expert op het gebied van online recruitment marketing services. VONQ helpt bedrijven om beter te werven door slim gebruik te maken van recruitmentdata, innovatieve tools en recruitment marketing kennis. Uniek aan VONQ’s services is onze data driven recruitment marketing aanpak. Gebaseerd op jaren ervaring en meer dan 100.000 recruitmentcampagnes, hebben we een unieke set data opgebouwd om het succes van je online recruitment marketing campagne vorm te geven en te voorspellen.

Met toegang tot meer dan 1000 mediakanalen in ons mediaportfolio, de ervaring van meer dan 100.000 recruitmentcampagnes en een team van meer dan 60 enthousiaste recruitment marketing experts, beloven wij dat jouw vacatures altijd de juiste doelgroep bereiken. Eenvoudig, snel en succesvol. Heb je moeite om de perfecte kandidaat te vinden voor je vacature of op zoek naar meerdere kandidaten? Geen probleem. VONQ weet deze kandidaten te bereiken met een data driven recruitment aanpak.

Wij voorspellen jouw recruitmentproces
Voor elke recruitmentuitdaging die je ons geeft, zijn onze recruitment marketing experts in staat om je maatwerkadvies te geven om de juiste doelgroep te bereiken. Gebaseerd op de prestatiegegevens van meer dan 1000 recruitmentkanalen, zijn we niet alleen in staat om je een advies te geven over welke mediakanalen je in moet zetten, maar brengen we ook voorspelbaarheid in het aantal sollicitaties dat je kunt verwachten.

Recruitment marketing als een service
We nemen je een hoop werk uit handen, door de uitvoering van de recruitmentcampagne en alles wat daarbij komt kijken op ons te nemen. Gebaseerd op jouw vraagstuk, zullen onze recruitment marketing experts jouw recruitmentcampagne ontwerpen, implementeren en beheren. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over alle operationele aspecten van mediapublicaties, contractonderhandelingen met mediakanalen, optimalisatie en uitvoering van je recruitmentcampagne. Wij verzorgen alle recruitmentactiviteiten, zodat jij je kan focussen op dat wat echt belangrijk is; het selecteren van de juiste kandidaat.

Wij houden van recruitment en data!
Wat startte met drie ambitieuze jonge ondernemers in 2006, is uitgegroeid tot een internationaal marktleider op het gebied van recruitment marketing met kantoren in Rotterdam, Amsterdam, Londen en Düsseldorf en meer dan 60 recruitment marketing experts. Recruitment is onze passie, net als data! Deze combinatie maakt ons uniek. Deze gerichte data driven recruitment marketing aanpak vind je altijd terug in onze recruitmentcampagnes.

Bedrijfsinformatie van VONQ: diensten, hoofdkantoor, aantal medewerkers, omzet en overige bedrijfsgegevens van VONQ.
VONQ - Bedrijfsinformatie | Consultancy.nl

VONQ | Bedrijfsinformatie

VONQ Nederland

Diensten
:
Hoofdkantoor
:
Een overzicht van de social media accounts van VONQ op LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+, YouTube en Instagram.
VONQ - Social Media | Consultancy.nl

VONQ | Social Media

Werken bij VONQ: Kom meer te weten over een carrière bij VONQ en ontdek hoe het is om voor VONQ te werken.
VONQ - Werken bij | Consultancy.nl

VONQ | Werken bij

VONQ - Werken bij | Consultancy.nl

VONQ |