Reaal

Adres - en contactgegevens van Reaal. Neem contact op met Reaal via telefoon of email.
Reaal - Contact | Consultancy.nl

Reaal | Contact

Reaal - Contact | Consultancy.nl
Bedrijfsprofiel van Reaal: een overzicht van Reaal nieuws, interviews, werken bij, contactgegevens en overige informatie op Consultancy.nl.
Reaal | Consultancy.nl

Reaal

REAAL

REAAL hoort, net als SNS Bank, bij SNS REAAL, een toonaangevende beursgenoteerde Nederlandse financiële dienstverlener. We zijn samen omdat we veel op elkaar lijken. Bankieren en verzekeren ligt dicht bij elkaar en we vinden allebei dat de financiële branche een grote verantwoordelijkheid heeft. Naar ú toe en naar de maatschappij. Door onze kennis en ervaring te bundelen, kunnen we u nóg betere bank- en verzekeringsproducten bieden.

Verzkeren
Verzekeren is niets meer en niets minder dan risicocalculatie en kansberekening. Het uitrekenen van kansen én risico's is de kern van ons werk. Dat doen wij door te kijken naar ervaringen uit het recente verleden. We willen de realist in verzekeren zijn.

Meegroeien
Bij een realistische financiele dienstverlener horen realistische producten. Wij beseffen dat er veel kan veranderen in uw leven. Onze producten groeien met u mee. Zoals de overlijdensrisicoverzekering en de spaarhypotheek. De laatste is geen traditionele, recht-toe-recht-aan spaarhypotheek, maar een moderne hypotheek die u, wanneer uw levensfase daarom vraagt, op een aantal punten kunt aanpassen.

Realistische premie
Ook bij onze schadeverzekeringen houden we rekening met uw realiteit. Neem onze autoverzekering. Naast het gewicht, de leeftijd en de cataloguswaarde van uw auto kijken naar meer meer factoren die de premie bepalen. Zoals de kans op diefstal. Die kans is groter bij rode auto’s, bij dure auto’s en bij auto's zonder alarminstallatie. Zo zorgen we er voor u niet meer premie betaalt dan nodig is.

Eenvoud
Met toegankelijke en heldere bank- en verzekeringsproducten willen we u helpen groeien in uw financiële mogelijkheden. Dit streven hebben we samengevat in onze missie: “Eenvoud in geldzaken”. Dit zegt precies wat we willen bereiken. Geen gedoe, geen vaagheden, geen verborgen polisvoorwaarden, geen omslachtige klachtenprocedures, geen moeilijke brieven, geen vaktermen, maar eenvoud van A tot Z.Voor particuliere klanten en MKB-ondernemers.

Bedrijfsinformatie van Reaal: diensten, hoofdkantoor, aantal medewerkers en overige bedrijfsgegevens van Reaal op Consultancy.nl.
Reaal - Bedrijfsinformatie | Consultancy.nl

Reaal | Bedrijfsinformatie

Reaal Nederland

Diensten
:
Hoofdkantoor
:
Aantal medewerkers
:
Website
:
Een overzicht van de social media accounts van Reaal op LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+, YouTube en Instagram.
Reaal - Social Media | Consultancy.nl

Reaal | Social Media

Werken bij Reaal: Kom meer te weten over een carrière bij Reaal en ontdek hoe het is om voor Reaal te werken.
Reaal - Werken bij | Consultancy.nl

Reaal | Werken bij

Reaal - Werken bij | Consultancy.nl

Reaal |