Heineken

Adres - en contactgegevens van Heineken. Neem contact op met Heineken via telefoon of email.
Heineken - Contact | Consultancy.nl

Heineken | Contact

Heineken - Contact | Consultancy.nl
Bedrijfsprofiel van Heineken: een overzicht van Heineken nieuws, interviews, werken bij, contactgegevens en overige informatie op Consultancy.nl.
Heineken | Consultancy.nl

Heineken

De oorsprong van het Heineken-concern ligt in Amsterdam, waar Gerard Adriaan Heineken in 1864 de uit 1592 stammende brouwerij De Hooiberg kocht. Spoedig na de overname werd het werkterrein tot geheel Nederland uitgebreid en werd een begin gemaakt met activiteiten in het buitenland. Ondertussen is Heineken uitgegroeid tot een internationaal brouwerijconcern met ruim 170 merken. Behalve met wereldwijde bierproductie is Heineken ook actief door middel van exportactiviteiten en licentiepartners. Merken die het partner op de markt brengt, zijn Heineken en Amstel en daarnaast een groot aantal internationale, nationale, regionale en lokale merken, alsook een aantal speciaalbieren. Deze bieren worden op de markt gebracht in het premiumsegment, het standaardsegment, het speciaalbierensegment, het lightbierensegment en het alcoholvrije bierensegment. Premiumbieren zijn pilsenerbieren met een hoge kwaliteit en een goed merkimago, waardoor de verkoopprijs boven de prijs van standaardbieren ligt. De standaardbieren vertegenwoordigen het grootste en middengeprijsde deel van de markt. Speciaalbieren wijken af van pilsenerbier op grond van smaak, kleur of brouwproces. De Europese groothandels van Heineken leveren behalve bier ook frisdranken, wijnen en gedistilleerd. Een gedeelte van de frisdrank wordt in Heineken-fabrieken geproduceerd. Tot slot verleent Heineken technische en technologische diensten aan eigen en gelieerde brouwerijen wereldwijd Eind 2007 doet Heineken, dat sinds 1983 deel uitmaakt van de AEX, samen met het Deense Carlsberg een bod op het Britse Scottish & Newcastle. Ze nemen de brouwerij uiteindelijk over voor €10,4 mrd. Heineken verwerft de S&N-activiteiten in Groot-Britannië, Ierland, België en Portugal. Begin 2010 volgt de overname van het Mexicaanse Femsa Cerveza voor €3,8 mrd aankoopprijs en €1,5 mrd schulden en pensioenverplichtingen. Daarmee is de mondiale consolidatieslag in de biersector voltooid met Heineken in een uitstekende positie om autonoom verder te groeien.

Bedrijfsinformatie van Heineken: diensten, hoofdkantoor, aantal medewerkers en overige bedrijfsgegevens van Heineken op Consultancy.nl.
Heineken - Bedrijfsinformatie | Consultancy.nl

Heineken | Bedrijfsinformatie

Heineken Nederland

Diensten
:
Hoofdkantoor
:
Website
:
Een overzicht van de social media accounts van Heineken op LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+, YouTube en Instagram.
Heineken - Social Media | Consultancy.nl

Heineken | Social Media

Werken bij Heineken: Kom meer te weten over een carrière bij Heineken en ontdek hoe het is om voor Heineken te werken.
Heineken - Werken bij | Consultancy.nl

Heineken | Werken bij

Heineken - Werken bij | Consultancy.nl

Heineken |