BAM Woningbouw

Adres - en contactgegevens van BAM Woningbouw. Neem contact op met BAM Woningbouw via telefoon of email.
BAM Woningbouw - Contact | Consultancy.nl

BAM Woningbouw | Contact

BAM Woningbouw - Contact | Consultancy.nl
Bedrijfsprofiel van BAM Woningbouw: een overzicht van BAM Woningbouw nieuws, interviews, werken bij, contactgegevens en overige informatie op Consultancy.nl.
BAM Woningbouw | Consultancy.nl

BAM Woningbouw

Woningbouw is een vak apart. Dat weten we bij BAM Woningbouw al ruim 140 jaar. Een periode waarin de wereld enorm veranderde. Net als ons vak. Een ding is altijd hetzelfde gebleven: we willen allemaal gewoon prettig wonen. Maar ‘gewoon’ vraagt vaak om ongewone oplossingen. Daarvoor moet je in de toekomst kijken. Dat doen we al vanaf de beginjaren van BAM Woningbouw. En ook nu kijken we ver over de horizon. Zetten voortdurend de toon. Bedenken innovatieve oplossingen. En doen de gewone dingen ongewoon goed. 

Onze kennis en ervaring geven ons de zekerheid om goede beslissingen te nemen. Daarnaast zitten we barstensvol vernieuwende ideeën om optimaal wooncomfort te realiseren. We behouden wat goed is en zoeken tegelijkertijd naar kansen om betere oplossingen te bedenken als het gaat om groen wonen, financiering, verzorgd wonen en andere actuele thema’s. Dat doen we met partners – bestaande en nieuwe – binnen en buiten de bouwkolom. Samen zijn we de optelsom van ondernemen, nieuwe kansen creëren en vernieuwen. 

We beseffen dat we onze doelen alleen kunnen bereiken door daadwerkelijk deel uit te maken van de wereld van de woonconsument, die ook de wereld van onze partners en opdrachtgevers is. Wij weten waar onze wereld om vraagt. En komen vervolgens met relevante antwoorden op vraagstukken van vandaag én morgen. Wij nemen daarbij het initiatief en vragen van onze partners dat zij hun individuele capaciteiten optimaal kunnen benutten. Door in een vroegtijdig stadium bij projecten betrokken te worden, zijn we in staat om het besluitvormingsproces te optimaliseren. En stellen we onze opdrachtgevers in staat om daadwerkelijk optimaal wooncomfort te bieden aan hun consumenten. BAM Woningbouw. Onze wereld vraagt erom.

Werken bij BAM Woningbouw

Bouwen is vooral: bouwen op mensen. Ontwikkelen is vooral: ontwikkelen ván mensen. Het zijn de kwaliteiten van onze medewerkers, die de kwaliteit van onze projecten bepalen. Medewerkers vormen het 'human capital' van de BAM, waarmee wij onze marktpositie verder versterken en ons rendement verhogen. 

BAM Woningbouw is op zoek naar talentvolle, ambitieuze medewerkers met werkervaring die kunnen bijdragen aan de groei en winstgevendheid van onze bedrijven en projecten. Intelligente, 'stevige' teamspelers die resultaatgericht te werk gaan en onze projecten tot een succes weten te maken. 

Binnen BAM Woningbouw streven we naar een open partnerscultuur. Een positieve sfeer waarin de meest uiteenlopende talenten en karakters zich thuis voelen. Met eindgebruikers die allemaal anders zijn, is diversiteit en openheid in je organisatie eenvoudigweg een must.

Bedrijfsinformatie van BAM Woningbouw: diensten, hoofdkantoor, aantal medewerkers en overige bedrijfsgegevens van BAM Woningbouw op Consultancy.nl.
BAM Woningbouw - Bedrijfsinformatie | Consultancy.nl

BAM Woningbouw | Bedrijfsinformatie

BAM Woningbouw Nederland

Diensten
:
Hoofdkantoor
:
Aantal medewerkers
:
Een overzicht van de social media accounts van BAM Woningbouw op LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+, YouTube en Instagram.
BAM Woningbouw - Social Media | Consultancy.nl

BAM Woningbouw | Social Media

Werken bij BAM Woningbouw: Kom meer te weten over een carrière bij BAM Woningbouw en ontdek hoe het is om voor BAM Woningbouw te werken.
BAM Woningbouw - Werken bij | Consultancy.nl

BAM Woningbouw | Werken bij

BAM Woningbouw - Werken bij | Consultancy.nl

BAM Woningbouw |