Achmea

Adres - en contactgegevens van Achmea. Neem contact op met Achmea via telefoon of email.
Achmea - Contact | Consultancy.nl

Achmea | Contact

Achmea - Contact | Consultancy.nl
Bedrijfsprofiel van Achmea: een overzicht van Achmea nieuws, interviews, werken bij, contactgegevens en overige informatie op Consultancy.nl.
Achmea | Consultancy.nl

Achmea

Achmea is de grootste verzekeringsgroep in Nederland. Of het nu gaat over gezondheid, geld voor later, goede arbeidsvoorwaarden voor uw medewerkers of het afdekken van partnersrisico's: wij nemen onze klanten graag zorg uit handen. ?

Met ruim 17.000 medewerkers in Nederland, en zo'n 5.000 daarbuiten in Europa, ontzorgen we een brede klantengroep van particulieren, overheden en beursgenoteerde bedrijven tot kleine bedrijven en zelfstandigen. Onze hoofdvestigingen bevinden zich op negen kernlocaties in Nederland, te weten Amsterdam, De Meern, Leiden, Tilburg, Zeist (hoofdkantoor), Amersfoort, Apeldoorn, Zwolle en Leeuwarden.

Met elkaar en voor elkaar
Solidariteit zit sinds onze oprichting in 1811 in onze genen. Achmea is opgericht door boeren. Daarna zijn werkgevers- en werknemersorganisaties, ziekenfondsen en onderlinge waarborgmaatschappijen deel gaan uitmaken van ons partner. Allen waren organisaties met een maatschappelijke rol in hun omgeving. We zijn daardoor een partner met een coöperatief karakter. ?

Eén naam, verschillende merken
Ongeveer de helft van de Nederlandse huishoudens kiest voor een verzekering of pensioen van Achmea. Achmea is actief met een aantal merken, waaronder de zes grote merken Interpolis, Zilveren Kruis Achmea, Agis Zorgverzekeringen, FBTO, Centraal Beheer Achmea en Avéro Achmea. Zo werken wij in diverse markten aan de beste verzekering voor de klant. Achmea biedt verzekeringen op een aantal gebieden en via een aantal distributiekanalen. We zijn vooral sterk op het gebied van Schade, Zorg en Inkomensverzekeringen. Deze verzekeringsproducten worden aangeboden aan klanten via het directe kanaal (via internet of telefonisch) of via de lokale Rabobanken (bancaire distributie via het merk Interpolis). Via Avéro Achmea worden bovendien tal van verzekeringsproducten aangeboden via tussenpersonen en intermediairs.

Financieel
Achmea is een financieel solide, niet-beursgenoteerde Nederlandse verzekeringsgroep. De meerderheid van de aandelen (63%) is in handen van de Vereniging Achmea; de vereniging van klantleden van Achmea. De andere grote aandeelhouder van Achmea is de Rabobank dat circa 30% van de aandelen houdt. Met een groepssolvabiliteit van meer dan 220% en eigen vermogen van meer dan €10 miljard euro is Achmea een financieel zeer solide partner. Het risicoprofiel bij beleggingen is dan ook uiterst defensief. Achmea is actief in het buitenland en richt zich daar met name op de kernlanden Turkije, Griekenland en Rusland.

Bedrijfsinformatie van Achmea: diensten, hoofdkantoor, aantal medewerkers en overige bedrijfsgegevens van Achmea op Consultancy.nl.
Achmea - Bedrijfsinformatie | Consultancy.nl

Achmea | Bedrijfsinformatie

Achmea Nederland

Diensten
:
Hoofdkantoor
:
Aantal medewerkers
:
Website
:
Een overzicht van de social media accounts van Achmea op LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+, YouTube en Instagram.
Achmea - Social Media | Consultancy.nl

Achmea | Social Media

Werken bij Achmea: Kom meer te weten over een carrière bij Achmea en ontdek hoe het is om voor Achmea te werken.
Achmea - Werken bij | Consultancy.nl

Achmea | Werken bij

Achmea - Werken bij | Consultancy.nl

Achmea |