YSE verzorgt incompany traineeship van Kadaster

19 juli 2011 Consultancy.nl

YSE en het Kadaster starten per 1 september 2011 met een nieuw traineeship: Kadaster powered by YSE. Hiermee wordt de samenwerking tussen beide organisaties geïntensiveerd. De komende twee jaar gaan deze universitair geschoolde talenten, in verschillende functies en rollen aan projecten binnen het Kadaster werken. YSE zorgt voor het werven, selecteren, opleiden en coachen van deze trainees en voor de inrichting van het gehele programma.

YSE verzorgt al het incompany traineeship programma voor adviesbureau Kirkman Company en medisch centrum AMC. ‘Het is een prachtige uitdaging om ook voor het Kadaster een traineeship volledig op maat te maken’, aldus Simon Klop (Manager YSE).

Bekijk hier de vacature Kadaster Traineeship Powered by YSE 

Over YSE
YSE is de organisatie die op maat gemaakte incompany traineeships ontwikkelt. Vanuit de verschillende incompany trajecten (o.a. AMC ziekenhuis en Kirkman Company) worden 30 young professionals begeleid in hun ontwikkeling en groei. Trainees ontwikkelen zich binnen twee jaar tijd, onder andere door middel van drie à vier opdrachten bij klantorganisaties, tot bijvoorbeeld manager, projectleider, consultant of expert op een inhoudelijk vakgebied.

Nieuws