YSE verzorgt traineeship programma voor Allianz

30 december 2011 Consultancy.nl

Adviesbureau YSE en schade- en levensverzekeraar Allianz zijn in december 2011 gestart met een nieuw traineeship: YSE powered by Allianz. Het YSE powered by Allianz traineeship is erop gericht trainees in twee jaar tijd te ontwikkelen tot projectmanager, contractmanager of inhoudelijk expert binnen de IT. Het is een intensief en professioneel traineeprogramma dat “complexe en uitdagende opdrachten” biedt aan topstudenten aldus beide partners. De traineeship start op 1 maart 2012. YSE gaat de komende maanden op zoek naar 4 toptalenten.

Wat biedt YSE?
• Afwisseling in werk. Als YSE-er voer je drie opdrachten uit bij verschillende disciplines binnen Allianz Demand & IT Supply waar je werkzaam bent op subafdelingen zoals Project Management, Business Analyse, Vendor Management en Functional Management. Kort samengevat help jij Allianz bij het bouwen van een succesvolle IT dienstverlening en de implementatie van projecten. Jouw inbreng als jonge professional, die met een frisse blik initiatieven ontplooit, wordt hierbij erg gewaardeerd.

• Training en coaching. Je besteedt één dag per week aan persoonlijke ontwikkeling door onder meer het volgen van inhoudelijke- en vaardigheidstrainingen, coaching/intervisie met je eigen traineegroep en persoonlijke begeleiding van je peoplemanager.

Het profiel van de ideale kandidaat

  • Je bent een high potential met een afgeronde universitaire opleiding zoals ICT, Bedrijfskunde, Bestuurskunde of (Bedrijfs)economie en maximaal 2 jaar werkervaring
  • Je hebt je onderscheiden van collega-studenten doordat je aantoonbare en relevante nevenactiviteiten hebt ontplooid;
  • Je bent tussen de 22 en 27 jaar;
  • ‘Beter glansrijk onderuit, dan niet geprobeerd!’ is jouw motto;
  • Je bent sociaal en functioneert goed in een groep;
  • Je beschikt over uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden;
  • Daarnaast onderscheid je je door een hoge mate van proactiviteit, zelfstandigheid en lef;
  • Jouw affiniteit met IT en de verzekeringsmarkt is erg belangrijk.

Sollicitatieprocedure
Het YSE powered by Allianz traineeship start op 1 maart 2012 en we zijn op zoek naar 4 toptalenten. In eerste instantie maken we op basis van je CV en bijbehorende brief een eerste selectie. Vervolgens word je uitgenodigd voor een gesprek met onze HR Adviseur en (als dit gesprek positief verloopt) met een manager van YSE. De laatste ronde bestaat uit een selectiedag. De selectiedagen zijn gepland op 8 februari 2012 en 22 februari 2012. De inschrijfperiode is inmiddels begonnen.

Aanmelden voor de traineeship: Je kunt je brief en CV sturen naar j.ten.berg@yseprogram.com 

Over Allianz
Allianz Nederland is een onderdeel van Allianz Group, één van de grootste financiële instellingen ter wereld met ruim 76 miljoen klanten. Allianz is een bedrijf met een krachtig imago, een internationale strategie en een stevige vermogenspositie. Wereldwijd dragen zo’n 151.000 medewerkers in ruim 70 landen bij aan het behoud van de leidende positie van Allianz.

Allianz is een gespecialiseerde verzekeraar in vier segmenten: levens-, schade-, inkomens-verzekeringen en vermogensbeheer. In de schademarkt is Allianz Nederland een belangrijke speler met sterke posities in zakelijke verzekeringen en voertuigverzekeringen. In de levenmarkt is Allianz Nederland aanbieder van oplossingen voor vermogensvorming en risicobescherming. Op het gebied van vermogensbeheer is Allianz Nederland al vele jaren succesvol met diverse beleggingsfondsen die over de hele linie uitstekende prestaties laten zien.

Nieuws