Wij zijn Koel oprichter genomineerd voor BID Award

06 januari 2011 Consultancy.nl

Jaarlijks deelt Big Improvement Day (BID) prijzen uit aan personen uit publiek een private sector die bijzondere (ondernemende) prestaties hebben geleverd. Een van de genomineerden in de categorie ‘ID Award’ (meest bijzondere idee) is Aart van Veller - oprichter van Wij zijn Koel. Wij zijn Koel is een niche adviesbureau dat zich richt op sustainability en klimaat. Andere opvallande genomineerden zijn Louis van Gaal en Stacy Rookhuizen (LEF Award), Mark Rutte en Femke Halsema (3e Dinsdag Award) en Joop van de Ende (BID Award).

De vier categorieën die beloond worden zijn:

  • De LEF Award: een award voor de persoon die zijn nek het meest durfde uit te steken. Iemand die blijft verrassen en zich door niets uit het veld laat slaan.
  • De ID Award:  is de award voor de persoon die verraste door een bijzondere idee. Een idee dat  handig inspeelde op een gat in de markt, innovatief is en bewezen heeft succesvol te zijn.
  • De 3e Dinsdag Award:  deze award is voor de meest ondernemende persoon uit de publieke sector. Een persoon die staat voor nieuwe initiatieven, denkt in oplossingen en voor wie samenwerking en kennisdeling centraal staat.
  • De BID Award: de award voor dé ondernemer van Nederland. Een ondernemer met visie, persoonlijkheid, lef en het vermogen iets uit het niets op te bouwen. Iemand die een bijdrage levert aan de economie, werkgelegenheid en de spirit van ons land.

Nieuws

Meer nieuws over