WagenaarHoes migreert naar Windows 7 platform

14 februari 2010 WagenaarHoes Organisatieadvies

Adviesbureau WagenaarHoes Organisatieadvies migreert naar Windows 7

WagenaarHoes Organisatieadvies is een adviesbureau dat zowel in de zakelijke als publieke markt opereert met managementconsultants, trainers, coaches of interim-managers gericht op vraagstukken voor strategie, leiderschap en bedrijfsvoering.

Het migratieproject is in januari 2010 gestart en reeds succesvol opgeleverd. Het project omvatte de migratie van Windows XP naar Windows 7 voor ruim 35 werkplekken waardoor de medewerkers optimaal gebruik kunnen maken van de bestaande SharePoint omgeving. Tevens is Direct Access ingericht, waardoor de medewerkers buiten kantoor op eenvoudige wijze toegang hebben tot het bedrijfsnetwerk van WagenaarHoes. De bestaande fileserver is gemigreerd naar nieuwe hardware en voorzien van Windows Server 2008 R2.

René Hooijdonk, algemeen directeur WagenaarHoes Organisatieadvies: “Wij zijn een echte kennisorganisatie met veel adviseurs in het veld. Mobiel werken en overal onze eigen informatie kunnen benaderen is dus een cruciale behoefte wanneer het aankomt op het waarborgen van onze bedrijfscontinuïteit en in de invulling van ICT. Samen met Kender Thijssen hebben wij onze ICT-behoefte tegen het licht gehouden en besloten Windows 7 met Sharepoint als platform voor de toekomst aan te houden.”

Marco Lesmeister, algemeen directeur Kender Thijssen: “WagenaarHoes Organisatieadvies is een goed voorbeeld van een organisatie waarbij Het Nieuwe Werken een belangrijk deel van het functioneren van de organisatie bepaalt. Met Windows 7 en Sharepoint ontstaat een flexibele infrastructuur waarmee de continuïteit van een bedrijf beter gewaarborgd wordt. Ook worden daarbij aanzienlijke en aantoonbare kostenbesparingen gemaakt.” 

Over WagenaarHoes Organisatieadvies

WagenaarHoes Organisatieadvies ondersteunt bedrijven en overheden bij het bepalen van hun koers en bij het realiseren van veranderingen. Sinds de oprichting in 1987 is men gespecialiseerd in strategievorming, leiderschap en bedrijfsvoering.

Nieuws

Meer nieuws over