Vier Zorg Consult adviseurs naar KplusV Organisatieadvies

09 november 2009 Consultancy.nl

Een viertal adviseurs van het failliet verklaarde Zorg Consult Nederland stapt per 1 december 2009 over naar KplusV Organisatieadvies uit Arnhem. De adviseurs sluiten zich aan bij de sector Zorg en Welzijn van KplusV.

Het team van adviseurs dat overstapt, bestaat uit: Vincent Baalman, Hub Hamers, Paul Oostveen en Piet van Zijl. KplusV bespreekt op dit moment nog over eventuele toetreding van een aantal andere adviseurs van het voormalige zorgadviesbureau.

Zorg Consult Nederland

Op 20 oktober 2009 is Zorg Consult Nederland failliet verklaard. De senior adviseurs Vincent Baalman, Hub Hamers, Paul Oostveen en Piet van Zijl willen de dienstverlening voor opdrachtgevers op zorgvuldige wijze voortzetten; de adviseurs zochten bewust aansluiting bij KplusV (Sector Zorg & Welzijn). "Zorginstellingen staan voor grote maatschappelijke
opgaven zoals inspelen op cliëntvraag, maatschappelijk rendement, ondernemerschap en innovatie. Toetreden tot KplusV is dan ook een uitstekende keuze. Het bureau heeft juist
die aanvullende expertise in huis die samen met onze kennis tot nieuwe product-marktcombinaties voor Zorg en Welzijn leidt", aldus Vincent Baalman, een van de oprichters van Zorg Consult in 1994.

Nieuwe combinatie, nieuwe kansen

De combinatie biedt alle betrokkenen nieuwe kansen. "Dat geldt voor de adviseurs, maar zeker ook voor onze opdrachtgevers", zo vertelt Joris Kok, directeur en partner van KplusV. "We zijn blij dat we een belangrijk deel van de expertise van Zorg Consult aan ons hebben kunnen binden."

Over KplusV

KplusV Organisatieadvies is een bureau met 80 medewerkers met vestigingen in Arnhem en Amsterdam en adviseert een breed scala opdrachtgevers in de profit en not for profit sector. Sinds enkele jaren richt KplusV zich ook met succes op de gezondheidszorg en op de welzijnssector, in het bijzonder op de thema's samenwerking, ondernemerschap, innovatie en bedrijfsvoering. De sector Zorg en Welzijn bestaat per 1 december uit ca. 15 adviseurs.

Nieuws

Meer nieuws over