Vier nieuwe junior consultants gestart bij Fakton

18 december 2009 Fakton

Het team van Fakton financiële vastgoedregisseurs is uitgebreid met vier nieuwe consultants.

In 2010 wil Fakton haar dienstverlening verder uitbreiden. De behoefte aan innovatieve business cases, professionalisering van asset management, meer financiële transparantie bij duurzaamheidsvraagstukken en een groeiende buitenlandse opdrachtenportefeuille maken deze groei mogelijk.

Rienk de Jong Msc RE (1985) is zijn loopbaan gestart bij RebelGroup Advisory en van daaruit onder andere nauw betrokken geweest bij de haalbaarheidsstudie en structurering van het Zuidas-Dok in Amsterdam, Jan Willem van Delft Westerhof (1983) en Willem Heineke (1982) hebben beiden Vastgoedkunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Rick Eeuwes (1983) heeft Finance and Investments aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam gestudeerd.

Wim Weide, directeur bij het adviesbureau: “Deze uitbreiding betekent voor ons doorbouwen aan de basis van de onderneming. Een paar maanden geleden is een aantal adviseurs het partnertraject gestart. Zij zijn ook al jong bij Fakton begonnen, die trend zetten we graag door in 2010.”

Over Fakton

Fakton werkt als financieel vastgoedregisseur voor tal van opdrachtgevers. Zowel overheden, marktpartijen als individuele eigenaar/gebruikers maken gebruik van de diensten van Fakton bij de ontwikkeling van hun business cases. Op basis van hun fundamentele kennis van de waardering van grondexploitaties, exploitaties van verschillende vastgoedcategorieën en de financieringsmarkt bieden ze op maat gesneden financiële constructies, betrekken kapitaal en realiseren ze deals voor hun klanten.

Nieuws

Meer nieuws over