Varova en TiiB bundelen consulting activiteiten

06 december 2009 VBC

Investeringsmaatchappij Varova en business consultant TiiB hebben besloten om hun consulting activiteiten te bundelen in VBC. VBC is een ondernemende business adviesbureau gespecialiseerd in strategie, business development en operations.

VBC werkt in een variëteit aan industrieën, met een sectorfocus op FMCG, media, energie en industrial. Omdat VBC voortkomt uit de reeds enkele jaren bestaande consulting activiteiten van Varova en TiiB, heeft het team een bewezen trackrecord in zowel groei- als herstructureringstrajecten. De oprichters van VBC hebben een achtergrond bij top-tier strategy consultants en multinationals.

Op dit moment bestaat de organisatie uit 8 personen en de ambitie is om binnen twee jaar uit te groeien tot een team van 25. De nauwe band met Varova Investments stelt VBC in staat om naast haar rol als consultant ook mee te investeren in (start-up) projecten van en/of met cliënten. Zo kan VBC ondersteuning bieden met (risico dragende) financiering en uitvoering van bijvoorbeeld een buy-and-build strategie of het in de markt brengen van nieuwe producten en ventures. VBC houdt kantoor in Utrecht en Amsterdam.

Nieuws