Valid wint Europees migratietraject bij Omron

13 januari 2010 Valid

Omron heeft ICT-adviesbureau Valid gekozen voor haar Europese migratietraject. Gedurende 2010 worden de werkplekken van alle verkoopkantoren van Omron in Europa gestandaardiseerd. Een intensief traject waarbij een beroep wordt gedaan op de flexibiliteit van de uitvoerende partij.

In de eerste helft van 2009 was Omron op zoek naar een partner voor de uitvoering van een internationaal werkplek migratie traject. De uitdaging was om alle 42 Europese verkoopkantoren op hetzelfde niveau te brengen en te migreren naar een nieuwe gecentraliseerde omgeving. Al in het kennismakingsgesprek werd duidelijk dat Valid en Omron goede partners zijn om dit project samen uit te voeren. De flexibiliteit en de pragmatische insteek van Valid sloten goed aan bij de wensen van Omron.

Na een geslaagde pilotmigratie van de kantoren in Hoofddorp en Brussel is Valid begonnen met het “echte” werk. In 2009 werden de kantoren in Praag, Warschau en Boedapest gemigreerd en in 2010 zullen ook de andere kantoren aan de beurt zijn. Een aantal teams van Valid zal hiervoor gedurende de eerste helft van 2010 door Europa reizen om ter plaatse de migratie uit te voeren. De diversiteit binnen de kantoren vraagt veel van de expertise en de flexibiliteit van de teams. In Praag en Warschau hebben de professionals van Valid echter bewezen dat ze deze uitdaging aankunnen.

Het standaardiseren van de werkplek en de migratie naar een gecentraliseerde omgeving zal leiden tot een significante vermindering van de kosten van het beheer. Omron heeft in Valid een partner gevonden die zich bewezen heeft in gelijksoortige trajecten, met een flexibele dienstverlening en een hoog kwaliteitsniveau.

Over Valid

Valid is een onafhankelijke dienstverlener in de Informatie & Communicatie Technologie. De ervaren professionals van Valid adviseren, realiseren en beheren oplossingen op het gebied van Tailor-made Software, Business Intelligence en Infrastructures. Valid telt op dit moment 275 medewerkers en heeft kantoren in Eindhoven, Maastricht en Utrecht. Meer informatie over Valid vindt u op de website van Valid www.valid.nl

Nieuws