Unit 4 Agresso wordt wereldwijd UNIT4

03 februari 2010 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Acquisities en organische groei zorgde voor te grote diversiteit in bedrijfsnamen in diverse markten en landen.

ICT adviesbureau Unit 4 Agresso verandert per 1 februari in UNIT4. De BI business unit wordt dan ook UNIT4 Business Intelligence Solutions. De naamsverandering heeft geen inhoudelijke invloed op de producten, diensten en bestaande contracten.

Reden voor de naamswijziging is dat het bedrijf door organische groei en acquisities actief is onder verschillende bedrijfsnamen en merken in diverse markten en landen. De uniforme organisatienaam stelt het bedrijf in staat om onszelf naar buiten toe krachtig te positioneren: zowel in naam als in activiteiten.

Unit 4 Agresso wordt wereldwijd UNIT4

De marktbenadering - de focus vanuit business units naar specifieke nichemarkten en de product/marktcombinaties - blijft behouden. In de Benelux levert Unit 4 specifieke software voor verschillende sectoren, waaronder accountancy, gezondheidszorg, groothandel en distributie, MKB, onderwijs, publieke sector en zakelijke en financiële dienstverlening; daarnaast oplossingen voor personeelsinformatie en salarisverwerking, Business Intelligence en diensten op het gebied van continuïteit en cloud computing.

Unit 4 is actief in 19 landen in Europa, Noord-Amerika, Afrika en Azië-Pacific, vanaf 1 februari 2010 onder één merknaam, UNIT4.