Twee nieuwe junior adviseurs in dienst bij Kleemans

03 september 2010 Kleemans

Twee nieuwe adviseurs versterken adviesbureau Kleemans

Sinds kort is het team van Kleemans versterkt door Paul Willemsen en Margo de Leijer. Beiden zijn gestart als junior kwaliteitsadvsieur. Paul zal voornamelijk opereren in de business units MKB en AgriFood, Margo richt haar pijlen op de business unit Zorg.

Over Paul Willemsen

Na het behalen van zijn VWO diploma is Paul, na diverse omzwervingen, terechtgekomen op de opleiding Bedrijfseconomie aan de Avans Hogeschool te Breda. Gedurende deze opleiding heeft Paul zich gespecialiseerd in logistieke vraagstukken en heeft hij diverse projecten binnen het bedrijfsleven uitgevoerd die onder andere betrekking hadden op de administratieve organisatie, de interne bedrijfsprocessen, het financiële kader en verbetertrajecten.

Over Margo de Leijer

Na het behalen van haar VWO diploma is Margo Gezondheidswetenschappen gaan studeren aan de Universiteit van Maastricht. Gezondheidsvoorlichting en -bevordering en Zorgwetenschappen zijn de studierichtingen die ze heeft gevolgd gedurende haar bachelor opleiding. Daarna heeft ze eveneens aan de Universiteit Maastricht de master Health Services Innovation afgerond.

Nieuws