Turner benoemt vier nieuwe practice leaders

01 maart 2010 Consultancy.nl

‘Succesvolle strategie-implementatie door ‘blauw’ en ‘rood’

Bij organisatie-adviesbureau Turner, gespecialiseerd in strategie-implementatie, zijn vier practice leaders benoemd. Martijn Babeliowsky (40) is verantwoordelijk voor Post Merger Integration vraagstukken. Patrick Eppink (37) focust zich volledig op financiële dienstverleners, terwijl Jeroen Dekkers (44) zich richt op vraagstukken op het gebied van Cost en Productivity Excellence, met name in Media en Bouw. Tenslotte houdt Jeroen Visscher (36) zich bezig met verandervraagstukken in het Onderwijs.

De practice leaders zijn bij Turner verantwoordelijk voor het op maat bedienen van klanten in de implementatie van hun strategie. Andere practices zijn Publieke dienstverleners, Sales Excellence en Professionele Dienstverleners.

Turner is de afgelopen jaren, ondanks de crisis, organisch doorgegroeid. De practice leaders passen in de ontwikkeling van Turner om sectoren respectievelijk competenties persoonlijk en professioneel te benaderen. Dankzij de diepgaande kennis van klanten en hun vraagstukken wordt de strategie werkelijk geïmplementeerd. De aanpak om ratio (blauw) en emotie (rood) te verbinden levert de klanten van Turner echt resultaat op.

Meer informatie over Turner vindt u in het bedrijfsprofiel.

Nieuws

Meer nieuws over