7 nieuwe trainees Strategic Sourcing bij YSE Program

25 oktober 2010 YSE

Zeven nieuwe trainees zijn als Consultant Strategic Sourcing gestart met het YSE Program, een initiatief van Kirkman Company. Luuk ter Welle, Martine Hamers, Vincent van Wissem, Inge van Bogerijen, Thomas Rohof, Maartje Visser en Nina Mahfud maken deel uit van de nieuwe lichting van het brede opleidingsprogramma. De achtergrond van de trainees loopt uiteen van Strategic Management tot Bedrijfsantropologie en Technische Bedrijfskunde.

Over YSE
Jong, ambitieus en voortdurend bezig zichzelf te ontwikkelen, dat zijn de trainees van het YSE Program. Het Young Sourcing Executives (YSE) Program is een initiatief van Kirkman Company, dat inmiddels drie jaar bestaat. Trainees ontwikkelen zich binnen twee jaar, door middel van drie à vier opdrachten bij klantorganisaties, tot manager, consultant of expert op een inhoudelijk vakgebied. Voor meer informatie zie: www.yseprogram.com.

Over Kirkman Company
Kirkman Company  is een snelgroeiende, onafhankelijke management adviesorganisatie gespecialiseerd in Make, Buy or Ally: het helpen organisaties de juiste balans te vinden tussen welke activiteiten zelf te doen, uit te besteden of te organiseren in andere samenwerkingsverbanden. De sourcingsvraagstukken spelen onder andere op het gebied van HR, Operations, IT, Legal&Finance, Communication, Marketing & Sales, Procurement en Facilities. Vanuit Baarn werken 65 medewerkers aan de verdere ontwikkeling van Strategic Sourcing, waarbij een positieve balans tussen people, planet en profit centraal staat.


Nieuws